Program operational regional 

12 Rounds: Initiere in box

Programul 12 Rounds are ca obiectiv initierea in tehncile de box profesionale, fiind un antrenament complet in care veti regasi atat tehnicile de baza, cat si conditionarea specifica. Scopul acestui program este de a va oferi la fiecare sedinta de antrenament posibilitatea de a invata si a va perfectiona loviturile de brat.

Beneficiile programului 12 rounds:

  • Eliberarea tensiunii: Daca va simtiti stresat si incordat, boxul este cea mai buna metoda de eliberare a stresului intr-o maniera sigura.
  • Arderea caloriilor: Este o combiatie perfecta intre rezistenta musculara si cea cardiorespiratorie, astfel incat dupa cateva clase veti observa o schimbare asupra compozitiei corporale.
  • Beneficii mentale: Miscarile specifice si controlate din box necesita necesita o capacitatae mare de coordonare si agilitate care favorizeaza imbunatatirea capacitatii de concentrare.
  • Intarirea articulatiilor si a ligamentelor: Antrenamentul de box mareste densitatea osoasa, ceea ce duce la scaderea riscului de osteoporoza si al afectiuniunilor sistemului osteo-ligamentar.

Structura Clasei

Clasa programului 12 Rounds dureaza 60 minute si cuprinde partea de incalzire urmata de 12 runde a cate 3 minute cu pauza de 1 minut intre ele, apoi partea de revenire (stretching, tehnici de respiratie).

Nivel antrenament: initiere

Nr. max. participanti: 12 persoane (varsta minima – 14 ani)

Preturi pachet: 200 euro/ 12 sedinte

Perioada:19 februarie - 20 martie 2018

Photo Gallery

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României