Program operational regional 

CLASE DE DANS LA STEJARII COUNTRY CLUB

Dansul este una dintre primele tipuri de arta pe care cei mici o pot aprecia, dar si una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul. Combinand exercitiile fizice cu sunetul linistitor al muzicii si expresivitatea emotionala, dansul este o forma de afirmare a sinelui si a creativitatii personale. Nu doar ca dansul are efecte medicale pozitive (dezvolta flexibilitatea copilului şi forta fizica, corecteaza pozitia incorecta a corpului, mareste echilibrul si coordonarea), dar in acelasi timp stimuleaza interactiunea cu ceilalti copii si dezvoltarea valorilor sociale, intrucat cei mici invata sa comunice idei catre ceilalti folosindu-se de "limbajul corpului".

Clase: Street Dance si Dans Contemporan (7-12 ani)

STREET DANCE

"Multa energie, distractie si creativitate"

In cadrul cursurilor de street dance, cursantii vor invata miscarile de baza ale celor mai iubite stiluri de dans din cultura pop-dance si hip-hop, imbinand pasii de dans in coregrafii dinamice si distractive. De asemenea, isi vor dezvolta conditia fizica, coordonarea, creativitatea in miscare, spiritul de echipa, ritmul si muzicalitatea, printr-o serie de exercitii si tehnici interactive.

Programa cursului cuprinde incalzirea prin tehnici de dans adaptate varstei, fraze de miscare coregrafica si explorarea sferei imaginatiei prin improvizatii pe diferite teme si joc regizoral.

DANS CONTEMPORAN

“Arta dintre teatru si dans”

Dansul contemporan este un stil de dans bazat interpretare si simtire, ce confera prilejul optim de exprimare deplină a libertatii si expresivitatii corporale. Practicandu-l, copiii au posibilitatea de a se manifesta organic, indiferent de aptitudinile fizice de care dispun. Beneficii aplicabile in viata cotidiana : imbunatatirea si obtinerea unei posturi corporale corecte, activarea si dezvoltarea  potentialului motric si creativ al fiecarui copil, exersarea memoriei şi constientizarea corpului, îmbunatatirea relatiilor interpersonale si autocunoasterea coreland sfera  emotională cu cea fizica.

Detalii despre tarife si program aici.

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României