Program operational regional 

CLASE GRUP COPII (gratuite)


Va invitam sa descoperiti clasele de grup adresate copiilor si adolescentilor. Acestea au fost concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii corporale armonioase, cat si pentru a le imbunatati coordonarea, rezistenta si forta.

Mixul de clase si programul orelor, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, raspunde solicitarilor parintilor, mulandu-se pe programul scolar.

 

Kids Fusion Dance – un mix de stiluri de dans pentru copii cu Andreea Mihaesi & Mihai Mateas

In fiecare joi de la ora 17:00, ii asteptam copiii intre 6 si 13 ani care sunt membri ai Clubului la Kids Fusion Dance, o clasă care imbina mai multe stiluri de dans pentru ca micii dansatori sa se bucure de miscare din plin, sa isi dezvolte latura creativa si sa petreacă timpul liber intr-un mod educativ si distractiv.

 

Zumba (4 - 10 ani)

 Aceste ore se bazeaza pe miscari din coregrafia Zumba adaptate pentru copii. Ajuta la dezvoltarea unui stil de viata sanatos, prin integrarea programului de fitness in rutina zilnica a micutilor.

*Maxim 25 copii. Studio dans etajul 1.

 

Micii gladiatori (6 - 13 ani)

Antrenamentele se concentreaza atat pe dezvoltarea la nivel psihic, cat si la nivel fizic a copiilor.

Programul cursului combina toate beneficiile artelor martiale traditionale (disciplina, curtoazie, auto-control, incredere, concentrare si munca in echipa) cu avantajele unui program eficient de auto-aparare (cresterea gradului de constientizare, de siguranta si diferite practici specifice).

* Maxim 30 copii. Studio-ul de arte martiale.

 

Move and Blance for Happy Healthy Kids (6 - 13 ani)

Mișcarea este modul principal prin care copiii învață și se dezvolta in primii ani de viața. Un copil care învață sa își controleze corpul din frageda copilarie va deprinde abilitati si isi va dezvolta mobilitatea, putand practica mai tarziu cu multa usurinta orice tip de sport. 

Programul Move and Balance are ca obiective dezvoltarea armonioasa a corpului copilului prin exerciții de gimnastica, yoga și mindfulness. 
Copiii vor învața cum sa se rostogolească, cum sa stea in mâini, sa facă roata, sa sara coarda, sa se joace cu panglica si cu cercurile, sa facă podul. Alte deprinderi motrice vor fi dezvoltate prin exerciții prezentate sub forma de joc. 

Copiii vor beneficia și de componenta socială a lucrului in echipa.

 

Aqua games  (5 - 11 ani)

Clasa de Aqua Games promite multa distractie in apa. Ne perfectionam tehnicile de inot, organizam stafete si competitii individuale. Se pot inrola copii acomodati cu apa, care sa stie tehnicile de inot de baza.

* Maxim 10 copii. Piscina interioara.

 

TEENS CLASS: Train Smart, Grow Strong (12 - 16 ani)

Un antrenament complex special conceput pentru adolescenti, perfect pentru a le dezvolta armonios corpul, utilizand exercitii de coordonare si forta, de echilibru si rezistenta, utilizand atat greutatea corporala, cat si trambuline, greutati, steppere si mingi, pentru o clasa exploziva.

Squash courts.

 

*Inscrieri la Concierge.

Pentru a participa la clase, va rugam sa va inregistrati la Concierge cu 24 h in avans.

Clasele se sustin pentru minim 3 copii inregistrati.

 

 

Program

Aerobics

.
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
Duminica
10 AM

 

 

 

 

 

Move and Ballance for Happy Healthy Kids (4-9 years) (60')
Sambata
10:00

 

11 AM

 

 

 

 

 

 

Aqua Games (5-11 years) - Indoor swimming pool (60')
Duminica
11:00
4:30 PM

 

 

Little Gladiators (6 - 13 years) - Martial arts studio - anulata din 27.06 (60')
Miercuri
16:30

 

 

 

 

5 PM
Zumba (4-10 years) Studio Balet 1 (60')
Luni
17:00

 

 

Joi
17:00
Joi
17:00

 

 

 

Agenda

See details
18 July, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Zilele însorite de iulie sunt perfecte pentru sport și relaxare în aer liber! În perioada 17-18 iulie, vă invităm la un eveniment inedit care mixează momentele de meditație cu exercițiile de pilates ...
See details
24 June, 09 AM

ODISEEA SPORTURILOR | 24 iunie, 9:00 – 17:00

Duminică, 24 iunie, vă invităm să participați la cel mai distractiv și dinamic eveniment al verii - Odiseea Sporturilor la Stejarii Country Club, în cadrul căruia sărbătorim pasiunea comună pentru...

Antrenori

IULIA POPA MANAGER FITNESS
Din pozitia ei de Fitness Manager, Iulia este responsabila de coordonarea zonei de fitness a Stejarii Country Club, gestionand echipa de traineri profesionisti si propriile antrenamente personale. Iulia a castigat titlul de Elite Master Trainer la Antrenament personal, in timp ce participa la Scoala Scandinavia si are peste 10 ani de experienta in colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru prin care Iulia se evidentiaza este faptul ca a fost atleta profesionista mai bine de 8 ani si campioana nationala la saritura in inaltime. Ea este, de asemenea, absolventa a Facultatii de Management si Marketing a Universitatii Romano-Americane si pe cale sa obtina diploma de master in nutritie de la Universitatea de Sport si Educatie Fizica.

Less
VLAD BUCSA ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Vlad Bucsa ocupa pozitia de Antrenor Personal si Instructor Fitness in echipa Stejarii Country Club. Este triplu Campion Mondial si dublu Campion National la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate. Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Less
ALEXANDRU ROSU ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Alexandru si-a luat licenta la Universitatea de Educatie Fizica si, de asemenea, are un Master in Bodybuilding, Fitness si Personal Training. El este instructor international de Power-Plate si IRB Strength si Conditioning Coach, cu multe diplome in diferite sporturi si activitati de fitness. Recordurile sale atletice sunt, de asemenea, foarte impresionante. Alexandru este Triplu Campion National si Dublu Vice-Campion la atletism si a fost, totodata, membru al echipei Romane Nationale de Rugby. Cuvintele lui de stimulare sunt "Daca Voi Aveti Vointa, Eu Am Calea!"

Less
ALEX CIOCAN INSTRUCTOR CICLISM
Licentiat in sport si farmacie dar "pe bicicleta toata viata", Alex provine dintr-o familie de sportivi si detine peste 30 de titluri de Campion National si 7 tricouri distincte in Turul Romaniei. 

Less
MARGA BALAN MANAGER GRUP FITNESS
  Marga a fost pasionata de sport inca de mica, motiv pentru care a decis sa studieze si sa predea aceasta disciplina. Ea este Profesor de educatie fizica si sport, Trainer de Pilates acreditat de Balanced Body University, Trainer de EXO Chair Pilates si Trainer de gimnastica hipoprogresiva si re-educare posturala. Mereu pozitiva si atenta la cele mai mici detalii, Marga isi ajuta clientii sa isi depaseasca orice limita si sa obtina cea mai buna forma psihica.

Less
CRISTINA HAGIESCU INSTRUCTOR FITNESS
Cristina Hagiescu, cunoscuta elevilor sau ca Dudu, este instructor profesionist de Zumba si o Jammers Zumba. Este hotarata si plina de energie si va va ajuta cu siguranta sa ajungeti la fizicul dorit. Cristina este instructor de Zumba din 2013, lucrand cu mai multe tipuri de studenti si intr-o varietate de unitati. In propriile ei cuvinte: "Nu exista nici o alta clasa de fitness ca un Zumba Fitness-Party. Este usor de facut, eficient si cu totul antrenant, punand de multe ori bazele unei comunitati adanc inradacinate in randul elevilor care se intorc."

Less
JANI COSTACHE INSTRUCTOR YOGA
Jani a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, Masterul de Recuperare si Re-educare Motrica si Somato Functionala si Cursul Post Universitar de Preparator Fizic. Ea a urmat una dintre cele mai bune scoli internationale de Pilates – Basi – este profesor acreditat de yoga si de pilates de mai mult de 8 ani si are o experienta de peste 10 ani in industria fitness-ului. Mereu zambitoare, Jani este instructorul care te va ajuta sa iti depasesti mereu limitele.  

Less
COSTIN BUCURA INSTRUCTOR FITNESS
Costin este un expert in arte martiale, cu peste 12 ani de experienta in kickboxing si Muay Thai. Implicarea lui in clasele de rezistenta este evidenta din cauza fizicului sau perfect definit. La cursurile sale sunt intotdeauna foarte multi participanti, astfel ca de multe ori, Costin este nevoit sa isi rearanjeze echipamentul, pentru a le asigura tuturor spatiul corespunzator pentru antrenament. Ii pasa profund de elevii sai si de performantele acestora. Cand sunt gata sa renunte el ii impinge mereu sa-si depaseasca limitele si este foarte, foarte motivant. "Daca iti pasa de ceea ce faci si te implici cu adevarat, oamenii vor simti asta si vor veni la tine."

Less

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României