Program operational regional 

CsrSelectiile pentru scoli au loc la un an diferenta fata de selectiile anterioare, mentionate in pasajele de mai jos.

TENIS - SELECTIE MUNICIPALA, 14 OCTOMBRIE, 10:00

Selectia de tenis este unul dintre programele initiate de Stejarii Country Club pentru a promova sportul in randul celor mici si pentru a identifica viitori campioni.

Inscrierile se fac la adresa de email: tenis@stejariicountryclub.ro pana marti, 10 octombrie, in limita a 130 de persoane.

Contact: 0748.338.920

Scopul selectiei este acela de a descoperi 25 de copii, cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani, care au o inclinatie naturala pentru a performa in tenis. Selectia se adreseaza copiilor care vor sa descopere acest sport, fara a fi practicat tenisul in trecut.

Stejarii Country Club va gazdui pentru cei selectionati lectii de grup cu instructori profesionisti (beneficiind de suportul unui ONG), de 3 ori pe saptamana (de luni pana vineri, intre orele 13:00 – 15:00), pregatire fizica, terenuri de antrenament, rachete de tenis si mingi, in perioada octombrie 2017 – octombrie 2018.

Pentru inscrieri, va rugam sa transmiteti urmatoarele informatii:

  • Numele si prenumele copilului;
  • Data nasterii;
  • Adresa;
  • Numele, prenumele, telefonul si e-mailul parintelui/reprezentantului legal.

Va rugam ca la selectie sa aduceti formularul de inscriere completat. Acesta poate fi gasit pe site-ul www.stejariicountryclub.ro sau poate fi ridicat direct de la receptia Stejarii Country Club.

Descarcati formularul de inscriere aici.

 

SCOALA DE GIMNASTICA NADIA COMANECI

Selectie Municipala: Copii 4 - 7 ani; Sambata, 18 Februarie 2017.

Scopul selectiei este acela de a identifica in randul micilor iubitori de gimnastica 40 de copii cu varste intre 4 si 7 ani, care au potential de a deveni campioni. Cei selectionati vor beneficia de antrenamente de gimnastica cu Laura Cristache, campioana mondiala la gimnastica aerobica, arie pentru desfasurarea antrenamentelor si echipamente specifice. Antrenamentele se vor desfasura in perioada perioada Martie 2017 – Februarie 2018, de 3 ori pe saptamana (luni - vineri, 13:00 - 15:00).

Pentru inscrieri* va rugam sa ne transmiteti informatiile de mai jos:

• Numele, prenumele, domiciliul si data nasterii copilului;

• Adeverinta medicala, conform careia are voie sa faca efort;

• Numele, prenumele, telefonul si e-mailul parintelui/ reprezentantului legal.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail: gimnastica@stejariicountryclub.ro, pana miercuri, 15 Februarie 2017, in limita a 100 de persoane.

 

Foloseste acest link pentru a descarca formularul de inregistrare.

 

*Nu sunt admisi copiii inscrisi in cluburi sportive de gimnastica.

SCOALA DE INOT CAMELIA POTEC

 

Selectie Municipala: Copii 7 - 8 ani; Duminica, 5 Martie 2017.

Scopul selectiei este acela de a descoperi 45 de copii cu varste cuprinse intre 7-8 ani, cu inclinatie naturala pentru sport. Copiii vor fi examinati in cadrul unor exercitii fizice atat in apa, cat si pe uscat. Nu este necesar ca acestia sa stie sa inoate, ci doar sa nu aiba teama de apa.

Stejarii Country Club va pune la dispozitia celor selectionati cursuri gratuite de inot cu instructori profesionisti, de 2 ori pe saptamana (de luni pana vineri, intre orele 13:00 – 15:00), in perioada martie – decembrie 2017.

 

Pentru inscrieri*, va rugam sa ne trimiteti urmatoarele informatii:

• Numele, prenumele, domiciliul si data nasterii copilului;

• Inaltimea si greutatea copilului;

• Aviz epidemiologic;

• Adeverinta medicala, conform careia are voie sa faca efort;

• Numele, prenumele, telefonul si e-mailul parintelui / reprezentantului legal;

• Inaltimea parintilor.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail: inot@stejariicountryclub.ro, pana Miercuri, 1 Martie 2017, in limita a 200 de persoane.

 

Foloseste acest link pentru a descarca formularul de inregistrare.

*Nu sunt admisi copiii inscrisi in cluburi sportive de inot.

 

SCOALA DE TENIS

Antrenamente gratuite la Stejarii Country Club

Inscrierile se fac la adresa de e-mail tenis@stejariicountryclub.ro, pana marti, 1 noiembrie 2016, in limita a 130 de persoane

Copii 5-7 ani
Selecţia de tenis este unul dintre programele iniţiate de Stejarii Country Club pentru a susţine sportul în rândul celor mici și pentru a identifica viitori campioni.
Scopul selecţiei este acela de a descoperi 25 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani, care au o înclinaţie naturală pentru a performa în tenis. Selecţia se adresează copiilor care vor să descopere acest sport, fără a fi practicat tenisul în trecut.
Stejarii Country Club va găzdui pentru cei selecţionaţi lecţii de grup cu instructor profesioniști (beneficiind de suportul unui ONG), de 3 ori pe săptămână (de luni până vineri, între orele 13:00 – 15:00), pregătire fizică, terenuri de antrenament, rachete de tenis și mingi, în perioada octombrie 2016 – octombrie 2017. Pentru înscrieri, vă rugăm să transmiteţi următoarele informaţii:

Vă rugăm ca la selecţie să aduceţi formularul de înscriere completat. Acesta poate fi găsit pe site-ul www.stejariicountryclub.ro sau poate fi ridicat direct de la recepţia Stejarii Country Club.

•  Numele și prenumele copilului;

•  Data nașterii;

•  Adresa;

•  Numele, prenumele, telefonul și e-mailul părintelui/reprezentantului legal.

Click aici pentru a descarca formularul de inregistrare

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon  0748.338.920

 

SCOALA DE JUDO ALINA DUMITRU

 

Selecţia se va realiza în prezenţa campioanei olimpice, Alina Dumitru.

Stejarii Country Club îi susţine pe copii în deprinderea tainelor JUDO-ului. 32 de copii vor fi selectaţi pentru a beneficia de cursuri gratuite la Stejarii Country Club, în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail:

judo@stejariicountryclub.ro, până marţi 1 noiembrie 2016, în limita a 80 de persoane.

Contact: 0748.338.920

www.stejariicountryclub.ro

 

INVINGATORII SE RECUNOSC DE MICI!

SELECŢIE MUNICIPALĂ - ȘCOALA DE JUDO ALINA DUMITRU

COPII 5 – 8 ANI

SÂMBĂTĂ, 5 NOIEMBRIE, 10:00

 

Selecţia de judo este unul dintre programele desfășurate de Stejarii Country Club, cu scopul de a promova și susţine iniţierea copiilor în sport. În urma selecţiei vor fi identificaţi 32 de copii cu vârste între 5-8 ani, care au potenţial de a deveni campioni. Stejarii Country Club va găzdui pentru cei selecţionati lecţii gratuite de judo cu instructor profesioniști (beneficiind de suportul unui ONG). Antrenamentele se vor desfășura în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017, de 2 ori pe săptămână (marţi–joi, 14.00-16.00).

Vă rugăm ca la selecţie să aduceţi formularul de înscriere completat.

Acesta poate fi găsit pe site-ul www.stejariicountryclub.ro sau poate fi ridicat direct de la recepţia Stejarii Country Club.

Pentru înscrieri, vă rugăm să transmiteţi următoarele informaţii:

•  Numele, prenumele, domiciliul și data nașterii copilului;

•  Înălţimea și greutatea copilului;

•  Adeverinţă medicală, conform căreia copilul este apt pentru efort fizic;

•  Numele, prenumele, telefonul și e-mailul părintelui/reprezentantului legal.

Nu sunt admiși copiii înscriși în cluburi sportive de judo.

Click aici pentru a descarca formularul de inregistrare

 

 

 

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României