Program operational regional 

CURSURI DE SAH LA STEJARII COUNTRY CLUB

"Tot ce conteaza in jocul de sah sunt miscarile bune.”

Clasele de sah de la Stejarii Country Club urmaresc sa dezvolte capacitatea de concentrare, gandirea logica, inventivitatea si atentia distributiva, incuranjand auto-dezvoltarea jucatorilor si sporindu-le celor mici increderea in sine. Adesea cunoscut drept „sportul mintii”, sahul este in acelasi timp un joc, o arta si optiunea perfecta de a antrena cel mai important organ din corpul nostru: creierul.

Jucat in mod regulat, sahul creste nivelul IQ-ului, sporeste creativitatea activand partea dreapta a creierului si abilitatile de gestionare si rezolvare a problemelor, dar de asemenea consolideaza gandirea critica si analitica si imbunatateste viteza de reactie. Pentru copii, analiza propriilor miscari si a optiunilor de joc, impreuna cu alegerea celei mai bune solutii reprezinta un prim pas spre stapanirea abilitatilor strategice si emotionale esentiale pentru a face fata tututor provocarilor.

De asemenea, sahul are o parte sociala care este transmisa cu succes jucatorilor, oferindu-le acestora oportunitati de socializare, fiind in acelasi timp o alegere inspirata pentru petrecerea timpului liber.

INSTRUCTOR: Andrei Murariu, Mare Maestru International 

Detalii despre tarife si program aici.

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României