Program operational regional 

Cursuri de Water Polo la Stejarii Country Club

Stejarii Country Club organizeaza clase de Water Polo pentru copiii intre 7 si 14 ani pentru o dezvoltare fizica echilibrata si armonioasa.

Meciurile de polo pe apa ajuta la stimularea gandirii strategice si a creativitatii celor mici prin complexitatea structurii lectiilor. Acestea sunt compuse din 30 de minute de incalzire si exercitii specifice jocului de polo. 

Pe durata antrenamentelor, copiii vor inota, vor face exercitii de forta si rezistenta si exercitii cu mingea, dar isi vor dezvolta si calitati precum atentia distributiva,  coordonarea, ambitia, invatand ce este spiritul de echipa si fair-play-ul.

ORAR:

Luni – Joi: 16:30 -18:00 - pregatire specifica

Vineri:  16:30 - 18:00 - meci de polo

Preturi:

80 € / saptamana pentru membrii Stejarii Country Club

100 € / saptamana pentru non-membri

 

 

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României