Program operational regional 

DANS


Dansul este una dintre primele tipuri de arta pe care cei mici o pot aprecia, dar si una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul. Combinand exercitiile fizice cu sunetul linistitor al muzicii si expresivitatea emotionala, dansul este o forma de afirmare a sinelui si a creativitatii personale. Nu doar ca dansul are efecte medicale pozitive (dezvolta flexibilitatea copilului şi forta fizica, corecteaza pozitia incorecta a corpului, mareste echilibrul si coordonarea), dar in acelasi timp stimuleaza interactiunea cu ceilalti copii si dezvoltarea valorilor sociale, intrucat cei mici invata sa comunice idei catre ceilalti folosindu-se de "limbajul corpului".

Clase: Street Dance si Dans Contemporan (7-12 ani)

STREET DANCE

"Multa energie, distractie si creativitate"

In cadrul cursurilor de street dance, cursantii vor invata miscarile de baza ale celor mai iubite stiluri de dans din cultura pop-dance si hip-hop, imbinand pasii de dans in coregrafii dinamice si distractive. De asemenea, isi vor dezvolta conditia fizica, coordonarea, creativitatea in miscare, spiritul de echipa, ritmul si muzicalitatea, printr-o serie de exercitii si tehnici interactive.

Programa cursului cuprinde incalzirea prin tehnici de dans adaptate varstei, fraze de miscare coregrafica si explorarea sferei imaginatiei prin improvizatii pe diferite teme si joc regizoral.

DANS CONTEMPORAN

“Arta dintre teatru si dans”

Dansul contemporan este un stil de dans bazat interpretare si simtire, ce confera prilejul optim de exprimare deplină a libertatii si expresivitatii corporale. Practicandu-l, copiii au posibilitatea de a se manifesta organic, indiferent de aptitudinile fizice de care dispun. Beneficii aplicabile in viata cotidiana : imbunatatirea si obtinerea unei posturi corporale corecte, activarea si dezvoltarea  potentialului motric si creativ al fiecarui copil, exersarea memoriei şi constientizarea corpului, îmbunatatirea relatiilor interpersonale si autocunoasterea coreland sfera  emotională cu cea fizica.

 

Academia de Dans de la Stejarii Country Club isi deschide portile incepand cu 4 septembrie 2017.

Instructori de dans: Mariana Gavriciuc, Gabriela Neagu

 

PLANIFICARE SEMESTRE:

Semestrul I: 4.09.2017- 3.12.2017

Semestrul II: 4.12.2017 – 18.03.2018

Semestrul III: 19.03.2018 – 24.06.2018

 

Program:

Marti 18:00-19:00 - Street Dance

Miercuri  18:00-19:00 - Dans Contemporan

Sambata 11:00-12:00 - Street Dance

Services

Service

Number of sessions

Availability

Prices for members

Prices for non-members

Clase private

1 sedinta

1 data

85 euro

95 euro

Clase private

10 sedinte (2 persoane)

2 luni

440 euro

460 euro

Clase de grup

10 sedinte (3-6 persoane)

2 luni

300 euro

320 euro

Clase de grup

24 sedinte (minimum 6 persoane)

1 semestru

355 euro

390 euro

Agenda

See details
18 July, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Zilele însorite de iulie sunt perfecte pentru sport și relaxare în aer liber! În perioada 17-18 iulie, vă invităm la un eveniment inedit care mixează momentele de meditație cu exercițiile de pilates ...
See details
24 June, 09 AM

ODISEEA SPORTURILOR | 24 iunie, 9:00 – 17:00

Duminică, 24 iunie, vă invităm să participați la cel mai distractiv și dinamic eveniment al verii - Odiseea Sporturilor la Stejarii Country Club, în cadrul căruia sărbătorim pasiunea comună pentru...

Antrenori

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României