Program operational regional 

Descopera cursurile de polo pe apa de la Stejarii Country Club: 12 mai – 17 iunie

Stejarii Country Club organizeaza in perioada 12 mai-17 iunie cursuri de polo pe apa pentru pasionatii de inot care doresc sa incerce si sportul de echipa. Polo combina cele patru tehnici de inot (bras, fluture, crawl si spate) cu sportul de echipa (existenta coechipierilor, lupta cu adversarul pentru minge), reprezentând o ocazie perfecta de distractie alaturi de prieteni.

Polo este un sport recomandat tuturor categoriilor de vârsta. Practicat de copii, jocul de polo contribuie la dezvoltarea armonioasa a musculaturii si a sistemului osos, dar ajuta si la formarea unor calitati psihice importante (atentia, spiritul de echipa, generozitatea, competitivitatea).

Daca stii sa inoti si sportul cu mingea ti se pare interesant, te asteptam sa te inscrii la antrenamentele noastre de polo!

Tarife: Pachet de 2 sedinte a câte 50 min – 35 euro

Program: Vineri, ora 18:00 | Sâmbata, ora 11:00, 50 minute/sedinta

Photo Gallery

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României