Program operational regional 

STEJARII CONTRY CLUB

Cu un design inovator, complexul ofera servicii all-in-one de sport, wellness si ospitalitate, intr-un mediu distinct.

Structura, echipamentul si designul sau sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale.

 

Arhitectura Stejarii Country Club este destinata sa creeze tranzitia de la zgomotul orasului la o oaza de relaxare.

 

FACILITATI: Centru de aerobic & fitness, Studio privat de antrenament, Piscine (interioare si exterioare), Terenuri de tenis, Terenuri de Squash, Terenuri de Padel, Pista de jogging, Studio de Arte Martiale & Box, Perete pentru Escalada, Spatiu de joc pentru Baschet, Jacuzzi, Saune uscate si cu aburi, Teren de golf, Shiseido Spa, Studio de pilates si yoga, Club pentru copii si adolescenti, Teren exterior de joaca pentru copii, Sali pentru evenimente, Vestiare, Parcare subterana.

 

SERVICII: Concierge, Serviciu de prosoape, Spalatorie, Pro Shop, Instructor Personal, Clase de Aerobic si de Cycling, Academii, Evenimente sociale si sportive. 

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României