Program operational regional 

FITNESS

Partner


ANTRENOR PERSONAL

Antrenamentul cu un trainer personal nu se poate compara cu cel individual. Nu veti castiga numai un antrenor, ci si un partener a carui unica misiune este de a va oferi motivatie in atingerea obiectivelor.

Nu conteaza care este scopul dumneavoastra, antrenorii nostri va vor ajuta. Din dorinta de a adauga masa musculara, de a dansa ca un star sau de a imbunatati postura dumneavoastra de golf, ati ajuns in locul potrivit.

Exista o singura regula: intotdeauna ascultati-va antrenorul. Dupa aceea, va veti bucura pe deplin de drumul spre succes.

 

Services

Service

Number of sessions

Availability

Prices for members

Prices for non-members

Lectii individuale

1 sesiune
5 sesiuni
10 sesiuni
20 sesiuni

1 data
1 luna
2 luni
3 luni

40 EURO
175 EURO
310 EURO
580 EURO

Lectii de grup (max 4 participanti)

1 sesiune
5 sesiuni
10 sesiuni
20 sesiuni

1 data
1 luna
2 luni
3 luni

30 EURO
120 EURO
200 EURO
330 EURO

Agenda

See details
02 August, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Relaxarea la piscina si exercitiile de aerobic practicate in aer liber sunt incredientele perfecte ale unei zile de vara memorabile. Pe 1 august, va invitam sa participati la un eveniment sportiv...
See details
18 July, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Zilele însorite de iulie sunt perfecte pentru sport și relaxare în aer liber! În perioada 17-18 iulie, vă invităm la un eveniment inedit care mixează momentele de meditație cu exercițiile de pilates ...

Antrenori

IULIA POPA MANAGER FITNESS
Din pozitia ei de Fitness Manager, Iulia este responsabila de coordonarea zonei de fitness a Stejarii Country Club, gestionand echipa de traineri profesionisti si propriile antrenamente personale. Iulia a castigat titlul de Elite Master Trainer la Antrenament personal, in timp ce participa la Scoala Scandinavia si are peste 10 ani de experienta in colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru prin care Iulia se evidentiaza este faptul ca a fost atleta profesionista mai bine de 8 ani si campioana nationala la saritura in inaltime. Ea este, de asemenea, absolventa a Facultatii de Management si Marketing a Universitatii Romano-Americane si pe cale sa obtina diploma de master in nutritie de la Universitatea de Sport si Educatie Fizica.

Less
ALEXANDRU ROSU ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Alexandru si-a luat licenta la Universitatea de Educatie Fizica si, de asemenea, are un Master in Bodybuilding, Fitness si Personal Training. El este instructor international de Power-Plate si IRB Strength si Conditioning Coach, cu multe diplome in diferite sporturi si activitati de fitness. Recordurile sale atletice sunt, de asemenea, foarte impresionante. Alexandru este Triplu Campion National si Dublu Vice-Campion la atletism si a fost, totodata, membru al echipei Romane Nationale de Rugby. Cuvintele lui de stimulare sunt "Daca Voi Aveti Vointa, Eu Am Calea!"

Less
DRAGOS VASILE ANTRENOR PERSONAL
Practicant al sportului de performanta de la varsta de 12 ani. Antrenor de handbal si component al loturilor nationale de juniori si tineret. Fost componet al echipelor de liga nationala Uztel Ploiesti, Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti. Absolvent al Universitatii Pitesti, cu specializare pe Sport si Performanta Motrica si licentiat pe handbal. Specializat in pregatire fizica, tonifiere musculara si functional training. Certificari: TRX suspension training, TRX sport medicine, Foam rolling level 1, Myofascial compression tehniques si SFT (surface free training). Motto: "Alegeti obiective, indraznese si nu te opri pana ce nu ajungi sa le indeplinesti!"

Less
DRAGOS IVAN ANTRENOR PERSONAL
Dragos a absolvit Academia Natională de Educatie Fizica si Sport, cu atestat în Kinetoterapie si Motricitate speciala, terminand cursurile de Master in Nutritie si remodelare corporala. Cu o experienta de 9 ani în domeniul fitness si clase de grup, a participat la mai multe cursuri și workshopuri posture and training, functional training, steel training. El a dezvoltat relații profesionale cu rezultate vizibile de durata si a fost implicat in proiecte cu alti colegi din domeniu. Motto-ul: "Save the excuses, it's not about having time, it's about making time. If it matters, you will make time."

Less
LAURA CRISTACHE ANTRENOR PERSONAL
La varsta de 5 ani, Laura a inceput sa practice gimnastica artistica, pana la varsta de 12 ani. Ulterior, a practicat gimnasica aerobica si timp de 8 ani a facut parte din lotul national de gimnastica aerobica. Datorita perseverentei, a muncii sustinute si a talentului, Laura a obtinut, de-a lungul anilor, peste 30 de medalii pe plan national si international si multiple titluri europene si mondiale. Laura a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. A incheiat studiile cu un master in Educatie Fizica si Antrenament Sportiv. Totodata, ea este membra a companiei AEROS si arbitra nationala si internationala la gimnastica aerobica. Ulterior, si-a perfectionat activitatea urmand cursuri de Aerobic Advanced Choregraphy, Step Advanced Choregraphy, Port de bras, Zumba, Bulgarian Bag, Kettlebell, C - Core, Healthy Spine, iar ca antrenor personal are o experienta de 4 ani. Motto-ul sau este: Believe in yourself! You have more power than you think.

Less
LAURA CUPSA ANTRENOR PERSONAL
Laura a inceput sportul la varsta de 4 ani, iar la 6 ani a participat la primul ei concurs de gimnastica ritmica, a fost multipla campioana nationala, iar la varsta de 12 ani a fost selectata in lotul olimpic de gimnastica ritmica de anamblu. In 2007 a inceput sa participe la concursuri de fitness din cadrul IFBB, unde in 2008 si 2014 a fost Campioana Nationala, 2009 Campioana Europeana, 2010 Campioana Mondiala, iar in 2015 Campioana Balcanica la Fitness. A studiat Facultatea de Educatie Fizica si Sport la Universitatea din Cluj Napoca si este atestata cu certificat de personal trainer si instructor de fitness la FRCF.

Less
ALIN IENAC ANTRENOR PERSONAL
Alin si-a inceput viata sportiva la varsta de 4 ani, practicand inotul pana la varsta de 8 ani, cand s-a orientat spre jocurile de echipa ca baschet-ul si handbal-ul. La 14 ani Alin a inceput sportul de performanta la echipa de rugby “U Cluj”, sport pe care l-a practicat pana la varsta de 18 ani. In aceasta perioada Alin a dobandit calitati precum disciplina, munca in echipa si determinarea. Dupa incetarea practicarii sportului de performanta, Alin a luat in greutate 30 de kg. A urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport Babes Bolyai Cluj Napoca, unde a inceput sa practice diverse sporturi, precum: inot, atletism, fitness, ciclism, ski, handbal, tenis. Astfel in 7-8 luni, cu ajutorului unei alimentatii echilibrate, a reusit sa piarda 25 kg din cele 30 acumulate. Dupa incheierea cursurilor, el a dorit sa-si aprofundeze studiile in domeniu si a urmat un masterat in Antrenament si Performanta Sportiva. De atunci, este un practicant impatimit al crossfit-ului. Motto-ul sau este: "Nu-ti limita provocarile, provoaca-ti limitele!"

Less
VLAD BUCSA ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Vlad Bucsa ocupa pozitia de Antrenor Personal si Instructor Fitness in echipa Stejarii Country Club. Este triplu Campion Mondial si dublu Campion National la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate. Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Less
SORIN DRAGHICI ANTRENOR PERSONAL
Fost atlet de performanta, multiplu campion national si international, detinator a numeroase recorduri nationale la probele de 110 m garduri si 400 metri garduri, Sorin a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si ulterior a urmat programul de Master in Performanta Sportiva. Cu o experienta vasta in domeniu, Sorin va propune metode noi de antrenament, cu ajutorul carora veti obtine rezultate excelente intr-un timp record. De asemenea, cu Sorin veti invata cum sa realizati exercitiile in mod corect, evitand accidentarile. Motto-ul personal: “Nu te da batut niciodata, urmeaza-ti visul!”

Less

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României