Program operational regional 

Global Wellness Day la Shiseido Spa

Pe 10 iunie am sarbatorit, pentru al treilea an consecutiv in Romania, Global Wellness Day printr-o mare varitate de activitati wellness si terapii Spa gratuite!

Sub  sloganul „O singura zi iti poate schimba intreaga viata!”, evenimentul a reunit centre Spa, wellness si fitness din intreaga tara, care s-au alaturat  misiunii de promovare a  unui stil de viata sanatos si a  starii de bine. „Ziua  Mondiala a  Starii de Bine” ofera celor interesati posibilitatea de a testa gratuit beneficiile unei zile Spa & wellness, astfel incat sa constientizeze rolul important pe care il au miscarea, meditatia si relaxarea in mentinerea sanatatii pe termen lung si sa devina consumatori de servicii de wellness.

Shiseido Spa a devenit la randul sau parte a fenomenului social international Global Wellness Day prin organizarea de activitati tematice pentru cei interesati de imbunatatirea stilului si duratei de viata. Vizitatorii au putut lua parte la seminariile de Mindfulness si Hatha Yoga Seva sustinute de Val Voicu, in cadrul carora au putut descoperi tehnici de meditatie, autocunoastere si control, esentiale in obtinerea unei stari de echilibru psihic si fizic. De asemenea, cei prezenti la Shiseido Spa pe 10 iunie, au avut ocazia sa participe la clasele de Pilates Reformer si Exo Chair Pilates cu Marga Balan, unde au invatat cum sa isi depaseasca limitele impuse de propriul corp prin miscari relaxante de pilates.

Photo Gallery

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României