Program operational regional 

GOLF

Partner


Descoperiti secretele unui sport elegant!

Stejarii Country Club Golf Driving Range va asteapta sa descoperiti regulile si tainele golfului in mijlocul unui peisaj pitoresc: padurea Baneasa!


Golful este un sport dedicat persoanelor care vor sa isi dezvolte gandirea strategica si precizia. Practicarea golfului ofera o provocare mentala stimulativa si va ajuta sa va mentineti in forma in timp ce va bucurati de aerul curat al Padurii Baneasa. Dnul Munoz, intructorul nostru de golf certificat PGA Golf Professional & TPI, va va ghida pe parcursul lectiilor private si cursurilor, astfel incat, indiferent de varsta, jucatorii sa indeplineasca cele mai inalte standarde de performanta.


Driving Range-ul dispune de zone de putting green, pentru exersarea loviturii decisive intr-un mod unic, si de zone cu obstacole, pentru exersarea loviturile lungi si scurte.


Scoala de Golf foloseste metoda exclusivista de predare M3® care va pune la dispozitie cursuri si lectii private pentru jucatori de toate varstele, astfel incat sa atingeti un nivel inalt de performanta. Incepand cu anul 2016, golful va fi inclus pe lista Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.


Puteti petrece momente relaxante in compania partenerilor dumneavoastra, la terasa din apropierea Driving Range-ului.


In cadrul Pro Shop-ului veti gasi o gama larga de produse specifice golfului, care va vor ajuta sa va imbunatatiti tehnicile de joc.

 
Facilitati Driving Range: 20 standuri pentru exersarea loviturii lungi, 8 standuri pentru exersarea loviturii scurte, zone de chipping green (arie cu obstacole - 800m2) si putting green (Specificatii USGA).

 

Arie deschisa in intervalul 15 martie – 31 noiembrie 2017.
Program:

Luni: 14:00 - 18:30

Marti - Duminica: 10:00 - 18:30

 

Services

Service

Number of sessions

Availability

Prices for members

Prices for non-members

Pachete Golf*

Lovituri nelimitate (Driving Range), 1 sesiune (90')
*Include mingi si crose. Pentru rezervarea standurilor se achita taxa de 10 lei extra. Preturile includ TVA.
**Acces la antrenament de Putting Green inclus.

1 data


72 lei

90 lei

Lovituri nelimitate (Driving Range), 1 sesiune (60')
*Include mingii si crose. Pentru rezervarea standurilor se achita taxa de 10 lei extra. Preturile includ TVA.
**Include lovituri nelimitate de minge la Driving Range.

1 data

72 lei

90 lei

Lectii private

1 lectie (50')

1 data

160 lei

200 lei

5 lectii (50')

2 luni

720 lei

900 lei

Lectii private de grup, 2 participanti

1 lectie (50')

1 data

240 lei

300 lei

5 lectii (50')

2 luni

960 lei

1200 lei

Abonamente 2017

1 luna

1 luna

400 lei

500 lei

1 trimestru

1 trimestru

880 lei

1100 lei

Un sezon

Un sezon

1800 lei

2200 lei

Abonamente familie 2017

Un sezon
Familie se refera la cupluri (copiii nu sunt inclusi in abonament).

Un sezon

3200 lei

3700 lei

Handicap card golf package

10 lectii de golf intensiv (50 minute/fiecare) cu instructorul nostru de golf certificat TPI si o certificare de o zi in cadrul cursului partener de golf de 9 ore din Breaza, cu pranz inclus

3 luni

1750 lei

2200 lei

Agenda

See details
02 August, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Relaxarea la piscina si exercitiile de aerobic practicate in aer liber sunt incredientele perfecte ale unei zile de vara memorabile. Pe 1 august, va invitam sa participati la un eveniment sportiv...
See details
18 July, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Zilele însorite de iulie sunt perfecte pentru sport și relaxare în aer liber! În perioada 17-18 iulie, vă invităm la un eveniment inedit care mixează momentele de meditație cu exercițiile de pilates ...

Antrenori

SANTIAGO MUÑOZ INSTRUCTOR GOLF
Santiago vine din Spania si este un jucator de golf profesionist PGA inca din 2002. A lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute cluburi de golf din Spania, inclusiv Valderrama si San Roque. Santiago este un instructor certificat de catre Titleist Performance Institute si detine toate calitatile si abilitatile necesare pentru a ii invata pe ceilalti tainele acestui sport. Swing-ul, pozitia corpului, eticheta jocului, Santiago le stapaneste pe toate si, cu siguranta, va aduce Scolii de golf un plus de profesionalism. 

Less

Regulation

Read regulations
Download PDF
Vezi toate regulile

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României