Program operational regional 
Monday, March 19, 06:30pm

Luni, 19 martie, ora 18:30, la Stejarii Ballroom I, te asteptam la o intalnire cu tine!

Vino la sesiunea de Real Yoga cu Val Voicu pentru a te cunoaste la modul profund, dincolo de ganduri si de ceea ce crezi ca esti, fara a te raporta la lucrurile exterioare. Real Yoga presupune doar 5-10% exercitii fizice, cea mai mare parte implicand practica meditativa prin care iti vei linisti mintea, te vei relaxa si vei deveni constient de starea de prezenta.

Pentru ca experienta ta sa fie completa, pe parcursul sesiunii de 2 ore vei invata si tehnici de respiratie si cateva posturi specifice Yoga.

Val Voicu are o experienta de peste 23 ani in Hatha Yoga, Jnana Yoga, Raja Yoga si Bhakti. In ultimii ani, a petrecut mult timp in India practicand alaturi de maestri importanti din Rishikesh si Punjab, Himalaya (partea de sud). Cursurile sale au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga cu adevarat, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. 

Taxa de participare este 90 lei.

Detalii si inscriere la Receptia Shiseido Spa: (+40) 744 332 286

URMATOARELE EVENIMENTE

Club
See details
24 June, 09 AM

ODISEEA SPORTURILOR | 24 iunie, 9:00 – 17:00

Duminică, 24 iunie, vă invităm să participați la cel mai distractiv și dinamic eveniment al verii - Odiseea Sporturilor la Stejarii Country Club, în cadrul căruia sărbătorim pasiunea comună pentru...

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României