Program operational regional 

Odiseea Sporturilor la Stejarii Country Club

Sambata, 10 iunie, la Stejarii Country Club ne-am distrat impreuna la Odiseea Sporturilor, un eveniment special in cadrul caruia am celebrat pasiunea pentru sporturi printr-o multime de activitati destinate atat adultilor, cat si copiilor.

Cei care si-au dorit un antrenament intens in cadrul caruia să arda cat mai multe calorii, au dorit sa incerce un nou sport sau doar sa se relaxeze la piscina si sa se rasfete cu tratamentele si solutiile expertilor din domeniul ingrijirii si al frumusetii au avut ocazia sa petreaca o zi minunata alaturi de antrenorii nostri, in cadrul unui eveniment plin de energie, in care distractia si pasiunea pentru miscare s-au imbinat perfect.

Mulţumim partenerilor Aqua Carpatica, Regina Maria, Domeniul Bogdan, STC Nutrition, Coca Cola, Haagen-Dazs, Free Wheel, Play Youth şi  Antica Gelateria del Corso. 

Photo Gallery

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României