Program operational regional 

Remodeleaza-ti silueta cu cele mai avansate tehnologii de la Shiseido Spa

Daca iti doresti sa iti remodelezi silueta si sa obtii fara efort corpul perfect, te invitam sa descoperi ofertele noastre speciale care iti permit sa iti indeplinesti obiectivele de sanatate si wellness. Ti-am pregatit  2 pachete care sa iti permita sa dobandesti rapid silueta perfecta, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de la Shiseido Spa. Poti combina sesiunile de crioterapie, unul din cele mai eficiente tratamente non-invazive pentru slabire localizata, cu sedinte de lipomasaj mecanic cu ajutorul sistemului LPG Cellu M6 Integral 2 sau cu masaje de remodelare pentru solduri, picioare si talie, astfel incat sa obtii fara efort rezultatele dorite.

Pachet 1: 2020 lei

3 sesiuni de crioterapie + 6 sesiuni de LPG

Pachet 2: 1960 lei

3 sesiuni de crioterapie + 6 masaje de remodelare pentru solduri, picioare si talie

Valabilitate pachete: 3 luni

Detalii la Receptia Shiseido Spa: (+40) 744 332 286

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României