Program operational regional 

Shiseido Spa at Stejarii Country Club, singurul spa din România premiat în cadrul ESPA Innovation Awards 2017

Bucureşti, 15 mai 2017: Shiseido Spa at Stejarii Country Club a câştigat premiul „Innovation Spa Concept” în cadrul ESPA Innovation Awards 2017, fiind singurul spa din România care a urcat pe podiumul prestigioasei competiţii internaţionale. Gala a avut loc pe 11 mai, la Roma, şi a reunit peste 120 de profesionişti din domeniul wellness-ului din Europa.

„Industria de wellness din România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani şi recunoaşterea primită de Shiseido Spa at Stejarii Country Club în cadrul acestei competiţii internaţionale, alături de cele mai renumite spa-uri din Europa,  ne încurajează să oferim în continuare cele mai bune servicii, în calitate de unic spa internaţional din România”, a declarat Sorin Vasilache, manager Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

ESPA Innovation Awards vizează recunoaşterea inovaţiei din cadrul spa-urilor, resorturilor şi centrelor dedicate wellness-ului, reflectată în servicii, produse, protocoale şi strategii excelente, menite să ofere o experienţă desăvârşită clienţilor, să crească eficienţa business-urilor şi să dezvolte piaţa. ESPA Innovation Awards este o competiţie anuală, organizată de European Spas Association, o asociaţie care stabileşte, promovează şi certifică standardele europene în cadrul spa-urilor şi contribuie la dezvoltarea pieţei prin programe, cursuri şi stabilirea unui dialog productiv între jucătorii din industria wellness-ului.

Printre criteriile care au stat la baza oferirii premiului Innovation Spa Awards către Shiseido Spa at Stejarii Country Club s-au numărat localizarea în cadrul feeric al pădurii Băneasa, designul - inspirat până în cel mai mic detaliu de natură, facilităţile şi serviciile - care respectă toate standardele europene şi evenimentele destinate publicului larg organizate an de an de către Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Elementele de design sunt inspirate de natură, precum camerele denumite după flori japoneze şi decorate doar în culorile acelor flori, picturile reprezentând flori de cireş realizate manual pe pereţii din recepţie şi de la piscina Vitality şi kimonourile tradiţionale cu flori expuse în spa. De asemenea, clienţii se pot relaxa pe terasă, în mijlocul naturii, sau în piscina cu privelişte spre pădurea Băneasa, toate detaliile fiind gândite pentru a induce clienţilor o stare de relaxare profundă, pentru a-i reconecta cu natura şi pentru a obţine o stare generală de bine.

Shiseido Spa at Stejarii Country Club s-a remarcat şi prin facilităţile sale: cele 11 săli de tratament (7 de tratament individual, 2 pentru Thai massage, 1 cameră de scrub cu duş Vichy, 1 sală VIP pentru cupluri (cu o cadă dublă cu hidromasaj, spaţiu dublu de tratament, spaţiu pentru relaxare şi terasă privată), piscină interioară de relaxare cu şezlonguri cu hidromasaj, spaţiu pentru relaxare lângă piscină, terasă cu vedere spre pădurea Băneasa, saună uscată şi saună cu aburi, hammam şi cameră de relaxare cu  paturi cu saltele cu apă şi terapie cu oxigen.

De asemenea, Shiseido Spa s-a evidenţiat şi prin faptul că pune la dispoziţia clienţilor servicii integrate de well-being, care cuprind atât terapii faciale şi corporale, cât şi antrenamente de pilates reformer şi EXO Chair Pilates, yoga şi speed fitness. Astfel, clienţii, în momentul în care păşesc în universul Shiseido Spa, pătrund într-o lume a tradiţiilor şi secretelor japoneze, completate de cercetări şi tehnologii de ultimă oră care stau la baza terapiilor şi produselor folosite.

Shiseido Spa at Stejarii Country Club, în calitate de unic spa internaţional din România, şi-a asumat rolul de a dezvolta şi educa piaţa de wellness prin organizarea unor evenimente periodice în care sunt prezentate cele mai noi tendinţe, tratamente, produse şi aparate de înfrumuseţare. Printre acestea se numără ateliere de pilates şi yoga, ateliere de dezvoltare personală şi evenimente despre tendinţele de beauty pentru sezoanele următoare.

Complexul de Agrement La Stejarii, care îşi desfăşoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio - Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 și co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenţie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calităţii serviciilor turistice”.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, poţi accesa site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.

Photo Gallery

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României