Program operational regional 

TENIS - SELECTIE MUNICIPALA, 14 OCTOMBRIE, 10:00

Selectia de tenis este unul dintre programele initiate de Stejarii Country Club pentru a promova sportul in randul celor mici si pentru a identifica viitori campioni.

Inscrierile se fac la adresa de email: tenis@stejariicountryclub.ro pana marti, 10 octombrie, in limita a 130 de persoane.

Contact: 0748.338.920

Scopul selectiei este acela de a descoperi 25 de copii, cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani, care au o inclinatie naturala pentru a performa in tenis. Selectia se adreseaza copiilor care vor sa descopere acest sport, fara a fi practicat tenisul in trecut.

Stejarii Country Club va gazdui pentru cei selectionati lectii de grup cu instructori profesionisti (beneficiind de suportul unui ONG), de 3 ori pe saptamana (de luni pana vineri, intre orele 13:00 – 15:00), pregatire fizica, terenuri de antrenament, rachete de tenis si mingi, in perioada octombrie 2017 – octombrie 2018.

Pentru inscrieri, va rugam sa transmiteti urmatoarele informatii:

  • Numele si prenumele copilului;
  • Data nasterii;
  • Adresa;
  • Numele, prenumele, telefonul si e-mailul parintelui/reprezentantului legal.

Va rugam ca la selectie sa aduceti formularul de inscriere completat. Acesta poate fi gasit pe site-ul www.stejariicountryclub.ro sau poate fi ridicat direct de la receptia Stejarii Country Club.

Descarcati formularul de inscriere aici.

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României