Program operational regional 

WATER CAMP


Daca stii sa inoti si sportul cu mingea ti se pare interesant, te asteptam sa te inscrii la antrenamentele de polo de la Stejarii Country Club!

Polo este un sport recomandat tuturor categoriilor de vârsta, care combina cele patru tehnici de inot (bras, fluture, crawl si spate) cu sportul de echipa (existenta coechipierilor, lupta cu adversarul pentru minge), reprezentând o ocazie perfecta de distractie alaturi de prieteni.

Practicat de copii, jocul de polo contribuie la dezvoltarea armonioasa a musculaturii si a sistemului osos, dar ajuta si la formarea unor calitati psihice importante (atentia, spiritul de echipa, generozitatea, competitivitatea).

STRUCTURA LECTIEI:

- 30' exercitii de incalzire si exercitii specifice jocului de polo, dezvoltarea motricitatii si a mobilitatii,

- 60' antrenament in apa: inot specific polo, exercitii de forta si rezistenta, exercitii cu mingea, dezvoltarea jocului in echipa, regulament.

OBIECTIV:

initierea in tainele jocului de polo, sustinerea unui meci tehnico-tactic folosind deprinderile formate in timpul antrenamentelor si respectarea regulamentului.

VARSTA: 7 - 14 ani

Grupe de minim 4 copii, maxim 8 copii.

LOCATIE: Piscina olimpica

PERIOADA: 25 iunie - 31 august

ANTRENOR:  Bogdan Capraru

 

PRET:

80 EUR/ saptamana pentru membri;

100 EUR/ sapamanta pentru non-membri.

Agenda

See details
24 June, 09 AM

ODISEEA SPORTURILOR | 24 iunie, 9:00 – 17:00

Duminică, 24 iunie, vă invităm să participați la cel mai distractiv și dinamic eveniment al verii - Odiseea Sporturilor la Stejarii Country Club, în cadrul căruia sărbătorim pasiunea comună pentru...
See details
09 June, 10 AM

CYCLING CIRCUIT TRAINING

If you're looking for a fun, dynamic and intense circuit workout that combines strength and cardio, enroll for the training of the month. Train alongside Club’s trainers and overcome your personal...

Antrenori

BOGDAN CAPRARU INSTRUCTOR INOT
Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de la Universitatea de Educatie Fizica, o diploma de instructor de la Piscina Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

Less

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României