Program operational regional 
Tuesday, February 06, 06:30pm

YOGA REALITATII IMEDIATE  | Workshop Real Yoga

Vrei sa experimentezi Real Yoga, sa descoperi ce inseamna cu adevarat constientizarea starii de prezenta si sa afli cat de gresit este interpretat conceptul de a trai clipa? Te invitam marti, 6 februarie, incepand cu ora 18:30, in Stejarii Ballroom III si IV la o sesiune de 2 ore cu Val Voicu. Vei fi indrumat sa retrezesti sentimentul de umanitate nesimulat si linistea profunda, pastrand principiile yoga traditionale, simplitatea si spiritualitatea. 

Vei exersa posturi/asane si tehnici de respiratie, vei afla notiuni teoretice si practice de mindfulness, tehnici de meditatie zen si vei trai pacea interioara cu efecte benefice asupra subconstientului, care ajuta la inlaturarea traumelor, angoaselor, fricilor si blocajelor de ordin psihic. 

Val Voicu are o experienta de peste 20 ani în Hatha Yoga, Jnana Yoga, Raja Yoga şi Bhakti. In ultimii ani, a petrecut mult timp in India practicand alaturi de maestri importanti din Rishikesh si Punjab, Himalaya (partea de sud). Cursurile sale au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga cu adevarat, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic.

Taxa de participare la workshop este de 90 lei

Inscrieri la Receptie Shiseido Spa: (+40) 744 332 286.

URMATOARELE EVENIMENTE

Club
See details
24 June, 09 AM

ODISEEA SPORTURILOR | 24 iunie, 9:00 – 17:00

Duminică, 24 iunie, vă invităm să participați la cel mai distractiv și dinamic eveniment al verii - Odiseea Sporturilor la Stejarii Country Club, în cadrul căruia sărbătorim pasiunea comună pentru...

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României