Presa

Ne bucuram ca ati ales sa vizitati sectiunea pentru presa a website-ului nostru.

Universul Stejarii Country Club este intr-o continua evolutie – indiferent ca este vorba de noi servicii pe care vi le punem la dispozitie, evenimente pe care le organizam etc.

Aceasta sectiune a website-ului nostru este special conceputa pentru a va tine permanent la curent cu privire la tot ce este nou in activitatea Clubului nostru. Suntem incantati sa impartasim cu dumneavoastra informatii, date si realizari privind Stejarii Country Club, precum si toate noutatile privind activitatea noastra.

Daca sunteti de parere ca pagina dedicata presei este incompleta sau poate fi imbunatatita, va rugam sa ne trimiteti feedback-ul dumneavoastra la datele din sectiunea Contact.

ROOFTOP PICNIC

Picnicul de pe acoperis, primul eveniment gazduit de Stejarii Country Club, a reunit in cele doua zile reprezentantii presei din Romania. Acestia au fost invitati sa facă un tur al Clubului pentru a avea o imagine de ansamblu in exclusivitate supra Clubului. Turul s-a incheiat cu o plimbare pe acoperisul verde si un picnic plin de originalitate intr-o locatie spectaculoasa.