Shiseido Spa

Fuziunea Perfecta intre Atmosfera de Spa, Arta si Design

Va invitam sa descoperiti primul spa international din Romania: Shiseido Spa at Stejarii Country Club. Spa-ul va pune la dispozitie suite de terapie, piscina, zone de relaxare, Hammam, sauna, salon de infrumusetare si studio wellness.

Va oferim o gama variata de tratamente Shiseido si tratamente aditionale, alaturi de facilitatile de relaxare ale Spa-ului, care va vor imbunatati starea de spirit si va vor revigora sufletul!

MENIU tratamente spa

Facilitati

Masaj

Masaj

Dus Vichy

Dus Vichy

Enmei - Camera de tratament Premium

Enmei - Camera de tratament Premium

Piscina

Piscina

Receptie

Receptie

Terasa

Terasa

Vestiar

Vestiar

Istoria Shiseido

1872

1872

Arinobu Fukuhara inaugureaza prima farmacie japoneza in stil occidental din Ginza, Tokyo.

1897

1897

Lanseaza pe piata primul produs cosmetic - Eudermine, o lotiune care a devenit cunoscuta sub numele de 'apa rosie Shiseido', conceputa pentru a preveni uscarea pielii.

1916

1916

Deschide un magazin de cosmetice separat langa farmacia din Ginza, Tokyo. Deasupra magazinului, un departament de proiectare si un laborator de cercetare au fost construite pentru a urmari excelenta in calitate.

1917

1917

Lanseaza Seven Color Powder Powder, primul produs din Japonia care a permis un mix perfect intre formula produsului si tonul natural al pielii utilizatorilor, precum si primul parfum autentic creat de un parfumier japonez - Hanatsubaki.

1919

1919

Deschide galeria Shiseido, care este acum cea mai veche galerie de arta din Japonia.

1931

1931

Exporta Cosmetice Rose in tarile din Asia de Sud-Est; incepe afacerea internationala cu drepturi depline.

1939

1939

Se finalizeaza cea de-al treilea etaj al Laboratorului de Cercetare și Dezvoltare Shiseido, trecand de departamentul de proiectare anterior la un laborator complet functional.

1959

1959

Infiinteaza in Japonia Shiseido Beauty Academy.

1986

1986

Gazduieste expozitia de arta publicitara Shiseido (Musée de la Publicité din Paris).

2011

2011

Deschide SHISEIDO THE GINZA, primul centru dedicat frumusetii. Motto-ul magazinului: Locul unde te descoperi pe tine insuti.

2013

2013

Shiseido este recunoscuta ca o companie exceptionala pentru dezvăluirea informatiilor cu privire la raspunsul la schimbarile climatice si a obtinut o pozitie puternic argumentata in cadrul Indicelui Leadershipului privind dezvăluirea climatului.

Virtual Tour

Doriti o programare?

Va rugam sa completati acest formular si va vom contacta cat mai repede!

SORIN VASILACHE

SORIN VASILACHE

MANAGER SPA

Sorin Vasilache are 15 ani de experienta in management, in companii multinationale si in sectorul Spa si Wellness. Jobul de Shiseido Spa Manager din Bucuresti este precedat de pozitia similara avuta in Qatar, pentru renumitul lant de hoteluri Buddha Bar si B/Attitude SPA Doha. In cadrul Shiseido Spa, Sorin este responsabil de construirea strategiei de afaceri, managementul si coordonarea businessului. Sorin este absolvent al Universitatii Romano-Americane, specializat in operatiuni de Management si Marketing. 

ANDRA GRIGORE

ANDRA GRIGORE

SPA TREATMENTS MANAGER

Andra a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu specializarea in Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Andra are 12 ani de experienta, dintre care 5 intr-un centru medical spa, ca head-therapiest. De asemenea, a urmat cursuri de masaj cu pietre vulcanice, masaj sportiv, masaj prenatal si tratament intraceuticals.

ALEXANDRA CUATU

ALEXANDRA CUATU

MANAGER RECEPTIE

Mereu cu zambetul pe buze, entuziasta si cu o experinta bogata in Customer Care, Alexandra Cuatu ocupa postul de Head Receptioner in cadrul Shiseido SPA. Absolventa a Facultatii de Economie a Turismului Intern si International, Alexandra a avut oportunitatea sa isi imbogateasca experienta profesionala lucrand anterior pentru compania aeriana Etihad Airways. Ea considera ca fiecare zi petrecuta alaturi de Echipa Shiseido este combinatia perfecta a placutului cu utilul.

ANDREEA TUDOR

ANDREEA TUDOR

Receptionist

Andreea a urmat cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Andreea are 12 ani de experienta in front-desk a ajutat-o sa isi dezvolte abilitatile in relationarea cu clientii. Caldura cu care comunica, rabdarea si amabilitatea sunt calitati care o ajuta pe Andreea sa ii intampine cu drag pe cei care ne trec pragul.   

SORINA BARON

SORINA BARON

SEF DEPARTAMENT RECEPTIE

Sorina a urmat cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii  Dimitrie Cantemir. Sorina are 8 ani de experienta in vanzari si o fire foarte intuitiva, stie cum sa identifice nevoile clientului si sa ofere suportul de care acesta are nevoie. Avand o atitudine pozitiva si creative, ea cauta intotdeauna sa isi depaseasca limitele si sa aduca idei inovative pentru a imbunatati mediul de lucru. Sorina va asteapta cu un zambet cald si profesionalismul de care aveti nevoie pentru a petrece o zi relaxanta in spa-ul nostru.

NICOLETA NECHILCIUC

NICOLETA NECHILCIUC

RECEPTIONIST

Mereu cu zâmbetul pe buze, Nicoleta este amabila si orientata spre a ajuta clienții in alegerea tratamentului potrivit. Experiența sa in vânzări, de peste 8 ani ii oferă abilitați de comunicare, invatand totodata sa puna clientul pe primul loc.

RADU GEORGE CATALIN

RADU GEORGE CATALIN

TERAPEUT SENIOR

Radu este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, al Scolii de Masaj Alexander si certificat EMS Speed Fitness Instructor. Specializarile lui includ masajul sportiv, trigger points si joint techniques. Dorinta sa de a invata continuu, dar si de a adopta un stil de viata sanatos si echilibrat il transforma intr-un membru valoros al echipei Shiseido Spa. 

MIRCEA ORASANU

MIRCEA ORASANU

TERAPEUT SENIOR

Mircea a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, fiind specializat pe kinetoterapie. Mircea are 11 ani de experienta in domeniu si o diploma de tehnician maseur, el a acumulat cunostinte in domeniul reflexoterapiei, al drenajului limfatic si al masajului terapeutic. Mereu atent la detalii si oferind servicii la cele mai inalte standarde, Mircea s-a alaturat echipei Shiseido Spa in calitate de terapeut. 

ANGELA SIMIONOV

ANGELA SIMIONOV

TERAPEUT SENIOR

Angela a absolvit Facultatea si Masterul de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret si a participat la numeroase training-uri pe diferite aparate si tipuri de masaje, precum si la diferite programe si proiecte de voluntariat. Angela are 10 ani de experienta si aduce in echipa Shiseido Spa pasiunea cu care isi desfasoara activitatea in domeniul kinetoterapiei si in cel al remodelarii corporale. 

CATALINA ALUPOAIE

CATALINA ALUPOAIE

TERAPEUT SENIOR

Catalina este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti si  este licentiata in kinetoterapie si motricitate specială. Catalina are 11 ani de experienta in domeniul wellness-ului, a urmat numeroase cursuri de calificare pentru a deveni un tehnician maseur desavarsit cu specializari in masajul somatic, masajul reflexogen, masajul prenatal precum si masajul corporal indian – ayuredic.  Din dorinta continua de perfectionare si pasiunea pentru wellness, Catalina nu s-a oprit aici si a urmat stagii de specializare in cosmetologie si estetica aplicata  si masaj lifting facial.

Entuziasmul pentru toate noutatile din domeniul in care activeaza, experienta adunata in toti acesti ani si atentia deosebita acordata nevoilor clientilor o transforma intr-un adevarat profesionist care se integreaza perfect in echipa Shiseido Spa.

SANTI NI WAYAN

SANTI NI WAYAN

TERAPEUT SENIOR

Santi are 11 ani de experienta si cunostinte in mai toate domeniile de wellness: masaj Bali, masaj thailandez, masaj sport, masaj suedez, reflexoterapie, masaj prenatal, masaj cu roci vulcanice, masaj facial si terapii de corp. De asemenea, a absolvit programe de ospitalitate cu accent pe metodele de obtinere a unei experiente complete si a unor servicii premium. 

RALUCA ANITA

RALUCA ANITA

TERAPEUT SENIOR

Raluca a absolvit Facultatea de Medicina din Brasov specializandu-se pe Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala. A participat la numeroase stagii de practica din diverse domenii precum ortopedie, neurologie, pediatrie, geriatrie, cardiologie si a studiat cursuri complementare de masaj. Raluca are 6 ani de experienta si isi dedica timpul cu pasiune spa-ului, valorificandu-si abilitatile si cunostintele in cadrul masajelor terapeutice: deep tissue, masaj cu pietre vulcanice si masaj pentru gravide. Ambitioasa si implicata in activitatea sa, vrea sa se perfectioneze si sa ofere calitate terapiilor. 

ALEXANDRA DAFINCESCU

ALEXANDRA DAFINCESCU

TERAPEUT SENIOR

Alexandra a absolvit programul de Licenta in “Kinetoterapie si motricitate speciala” precum si pe cel de Masterat in “Kinetoterapie in afectiunile locomotorii”, din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti. Activeaza de 10 ani in domeniul Wellness, timp in care s-a specializat in “Reeducare posturala globala” precum si in diferite terapii Spa, urmand in mod constant diverse traininguri noi. Intotdeauna pozitiva, zambitoare si cu o atentie deosebita catre detalii, Alexandra face ca experienta fiecarei persoane pe care o cunoaste sa fie una unica si deosebita.

LILIANA COZMA

LILIANA COZMA

TERAPEUT

Lili a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in cadrul Universitatii din Bacau si are o vasta experienta in customer service obtinuta atat in tara, cat si in strainatate. Pasionata de domeniul wellness, in care profeseaza in ultimii 5 ani, Lili s-a specializat ca tehnician maseur, urmand cursurile de masaj somatic si masaj terapeutic, la care adauga si alte traininguri de specialitate. Cu o bogata experienta pe diferite ramuri sportive si condusa de o dorinta continua de a se dezvolta, a obtinut o certificare ca Instructor Fitness si una in calitate de Formator care atinge domenii conexe de Life Coaching. Pasiunea puternica pentru psihologie simplifica naturaletea ei de a se apropia de oameni, prin studiu continuu, caldura si daruire.

LIVIU STANCIU

LIVIU STANCIU

TERAPEUT

Liviu s-a alaturat echipei Shiseido Spa cu incredere si determinare! Asistent kinetoterapeut, Liviu are o experienta de peste 6 ani in domeniul wellness si a a absolvit Scoala Postliceala Carol Davila, cu specializarea Balneofiziokinetoterapie. De asemenea a urmat cursurile scolii de masaj Cristian Dragomir.

Mereu amabil si discret, Liviu va recomanda masajul sportiv sau deep tissue si veti uita de orice discomfort.

GABRIELA MÎRLOGEANU

GABRIELA MÎRLOGEANU

TERAPEUT

Gabriela este licentiata in Kinetoterapie, dupa absolvirea cursurilor din cadrul Universitatii de Educatie Fizica si Sport Bucuresti. Este atrasa de metodele noi si inovative de recuperare medicala, de aceea a urmat Masterul  in Echipamente pentru terapii de recuperare al Universitatii Politehnica – Facultatea de Inginerie si Managementul Sistemelor tehnologice. Pe langa numeroasele voluntariate in diferite activitati sportive ale copiilor cu dizabilitati, Gabriela a acumulat 3 ani de experienta in cadrul unui centru spa , unde a reusit sa dobandeasca abilitati tehnice deosebite in masajele terapeutice si de relaxare effectuate.

NONTSIKELELO NKOSI

NONTSIKELELO NKOSI

TERAPEUT

Nontsikelelo, sau pur și simplu Lelo cum o numim cu totii, are mai mult de 5 ani de experiență internațională lucrând pentru faimoasa companie Royal Caribbean Cruiseline Ltd. din grupul OneSpaWorld. A absolvit studiile universitare de somatologie, echivalentul Facultatii de Kinetoterapie in cadrul Academiei Internationale Health and Skincare, din Africa de Sud, Sandton si de asemenea deține mai multe diplome, inclusiv CIBTAC (Confederația pentru terapie internațională de cosmetică și cosmetologie). Lelo este mereu dedicată menținerii celor mai înalte standarde de calitate si servicii în toate aspectele sănătății și frumuseții. Wellness-ul este în centrul a ceea ce face.

IOANA ASTEFANOAIE

IOANA ASTEFANOAIE

TERAPEUT

Ioana este licentiata in Kinetoterapie si Motricitate Speciala, in cadrul Facultatii de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Bacau. A acumulat experienta in mai multe domenii prin diverse activitati extraculiculare, stagii de practica si ore de voluntariat, ceea ce a format-o sa fie o fire muncitoare si implicata. Este orientata catre evolutia personala mereu, isi doreste sa acumuleze cat mai multe cunostinte despre culturi si tehnici noi de terapii iar combinatia dintre scrub la dusul vichy si deep-tissue este terapia preferata.

EUGEN DACHE

EUGEN DACHE

TERAPEUT

Eugen este specializat in balneofiziokinetoterapie, studiind in cadrul Colegiului National Ana Aslan din Braila iar mai apoi devenind voluntar in cadrul unui centru medical, din statiunea balneara Lacul Sarat. Dupa 3 ani de experienta in recuperarea afectiunilor de coloana vertebrala la sportivii de performanta, si-a inceput activitatea de terapeut masseur in cadrul unui centru spa din Bucuresti, unde a acumulat 5 ani de experienta in masaje precum deep-tissue, Lomi-Lomi, hot stone massage, reflexoterapie si drenaj limfatic. Crede cu tarie ca viata trebuie traita in echilibru si isi doreste sa ramana la fel de calm si responsabil in orice situatie.

ANA MARIA RADANTU

ANA MARIA RADANTU

COSMETICIAN

Ana urmeaza cursurile de asistent medical generalist din cadrul Scolii Postliceale Sanitare Fundeni, cu specializare in Medicina Estetica. A absolvit Scoala de Cosmetica din cadrul Patronatului National si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. Pe parcursul celor 10 ani de experienta in domeniul beauty, a participat la seminare de perfectionare a masajului facial anti-ageing din Paris. Ana s-a alaturat echipei Shiseido din dorinta de a impartasi din experienta acumulata si a intregi departamentul de cosmetica.

DACIANA ISPIR

DACIANA ISPIR

NUTRITIONIST

Daciana a absolvit Facultatea de Medicina Generala U.M.F. Carol Davila si este Masterand in Nutritie si Siguranta alimentara, in cadrul aceleiasi Universitati. Consilier Metabolic Balance, pasionata de nutritie si stil de viata  sanatos, a urmat cursurile Institute for Integrative Nutrition USA, obtinand acreditarea de Health Coach.

Prin cunostintele medicale avute, dar si prin coaching, Daciana va va sustine sa ajungeti la greutatea dorita, adoptand o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

SORIN BUJOREANU

SORIN BUJOREANU

INSTRUCTOR PILATES REFORMER

Sorin a absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport, sectia Fitness si detine certificare Balance Body. Dorind sa isi imbunatateasca continuu performanta, Sorin a inceput sa studieze Pilates in 2010 cand s-a deschis primul studio de Pilates cu echipamente Reformer in Bucuresti. Astfel, a ajuns sa fie in prezent unul dintre cei mai experimentati instructori Pilates pe Reformer. Cu aceasta experienta si fiind convins de beneficiile Pilates in viitor, Sorin s-a alaturat echipei Shiseido Spa ca instructor. 

SIMONA DASCALECIU

SIMONA DASCALECIU

INSTRUCTOR PILATES REFORMER

Pasionata de sport din copilarie, Simona si-a inceput cariera in Pilates acum 5 ani. Simona este o persoana activa, energica si dornica sa ajute persoanele care doresc sa-si schimbe modul de viata si sa ajunga la forma fizica dorita. Este licentiata in Pilates cu diploma de la Universitatea Balance Body din Statele Unite ale Americii fiind, in acelasi timp si Instructor de Fitness si Aerobic al ͈Federatiei Romane – Sportul Pentru Toti”. Este antrenorul care te motiveaza si te ajuta sa ai cele mai bune rezultate! 

ALEXE DOLORES

ALEXE DOLORES

INSTRUCTOR PILATES REFORMER

Pentru Dolores, a fi instructor de Pilates este mai mult decat o meserie. Este un motiv de mandrie si determinare, pentru ca astfel poate influenta in bine starea fizica, dar si de spirit, a celor pe care ii antreneza. Dupa ce a predat clase de step aerobic si dance, participarea la o ora de Pilates in urma cu mai multi ani i-a deschis un nou drum si o alta orientare spre minunata lume a lui Joseph Pilates. Astfel la inceputul anului 2019, a absolvit cursurile Scolii Move On, recunoscuta international precum si certificarea in Basic si Advanced Pilates pe Reformer. Dolores crede cu tarie ca metoda Pilates, practicata constant, nu are doar rolul de a forma un CORE puternic, o coloana flexibila si o postura corecta, ci are si puterea de a crea un echilibru inre corp, minte si spirit.

Certifications & Prizes

Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification