Curs de Meditatie & Mindfulness cu Val Voicu | din 23 martie

23 March 2019

Agitatia cotidiana si societatea in care traim ne determina sa uitam de lucrurile simple si ne impiedica sa revenim la starea de calm natural. Atunci cand reusiti sa va stapaniti propria respiratie, nimic nu va poate tulbura pacea interioara.

Incepand cu 23 martie, va invitam sa porniti intr-o calatorie de redescoperire a sinelui si de atingere a homeostazei, starea unde mintea, trupul si sufletul sunt in perfecta armonie unele cu celelalte, prin participarea la Cursul de Meditatie & Mindfulness de la Shiseido Spa, sub indrumarea lui Val Voicu. Val este instructor de Hatha Yoga Seva, cu o experienta de peste 28 ani in Hatha Yoga, Jnana Yoga, Raja Yoga si Bhakti, iar cursurile sale au ca obiectiv intelegerea si constientizarea profunda a fiintei umane in toate aspectele sale interioare.

Indiferent daca optati pentru sesiuni singulare sau pentru pachetul de 4 sedinte, clasele cu Val sporesc capacitatea de concentrare, amelioreaza conditia fizica si tonusul muscular si ofera notiuni teoretice de baza despre yoga, care purifica trupul si mintea si va ajuta sa regasiti echilibrul interior.

Sesiunile includ:

  • informatii teoretice despre meditatie & tehnici Zen;
  • modalitatile de functionare a mintii;
  • informatii privind importanta practicarii meditatiei in contextul social actual;
  • exercitii fizice si de respiratie pentru sustinerea procesului meditativ;
  • sesiuni de meditatie intercalata ghidata (30 minute / sesiune).

CAND:

23 si 30 martie, 6 si 13 aprilie, 10:00 – 12:00, Stejarii Ballroom IV

TARIFE:

1 sesiune – 250 ron

4 sesiuni – 900 ron

Detalii si inscrieri la Receptia Shiseido Spa: (+40) 744 332 286

Related