BALET

Orice femeie isi doreste sa vada frumusete si armonie atunci cand se priveste in oglinda, iar dansul clasic este cel care ajuta la atingerea obiectivelor.

De ce sa vii la clasele de balet pentru adulti

  • Pentru o tinuta de invidiat, cu gatul lung si spatele drept: dansul clasic alungeste muschii, sculpteaza silueta, te ajuta stai mai dreapta, antreneaza corpul In totalitate, te face sa percepi echilibrul posturii si Imbunatateste ritmul inimii.
  • Pentru a completa linistea interioara cu muzica ce iti Invaluie corpul si il face sa se miste cu gratie: dansul clasic foloseste ritmul pentru a imbunatati controlul asupra corpului, sporeste coordonarea si antreneaza memoria.
  • Pentru momentele in care ti-ai dorit sa fii lebada ce poarta un tutu pufos si face piruete de zana, dar nu ai avut ocazia sau nu ai Indraznit niciodata: dansul clasic creeaza cadrul intim in care poti sa-ti dai frau imaginatiei.

Nu exista limita de varsta pentru a-ti Indeplini un vis din copilarie, pentru a incepe sa faci ceva doar pentru tine, sau pur si simplu pentru a incerca ceva nou.

Cum se desfasoara ora

  • Exercitii de baza din balet, pe perioada a 40 de minute.
  • In cele 20 de minute ramase, se monteaza pe muzica, se construieste o coregrafie cu toate elementele invatate in ora respectiva.

*Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Service Number of sessions Availability Prices for members Prices for nonmembers
Pachet 8 sedinte 8 sedinte
5 saptamani
200 EURO
350 EURO

Events from October 19th - October 25th 2020

.
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
10:00
Balet (55')
Balet (55')

Events from October 19th - October 25th 2020

Monday
10:00
Tuesday
10:00
Wednesday
10:00
Thursday
10:00
Balet (55')
Friday
10:00
Saturday
10:00
Sunday
10:00
Balet (55')

Antrenori

Evenimente MAI MULTE >

Provocarea Anului 2020!
Club
01 martie 2020

Sunteti gata pentru provocarea anului 2020? Relansam PROVOCAREA ANULUI! Provocarile vor avea loc in fiecare luna, cu probe diferite. Probele se desfasoara fie pe timp, fie pe numar de repetari într-un anume interval. Fiecare membru va primi un numar de puncte pentru scorul realizat la challenge-ul curent / vezi regulament. Fiecare membru are dreptul sa […]