Evenimente Corporate

Planificati un eveniment important pentru compania dumneavoastra? Cu un stil arhitectural modern si un design impresionant, Stejarii Ballroom va ofera un mediu de afaceri perfect in care parteneriatele de succes prind viata. De la intalniri de afaceri, traininguri, prezentari, seminarii si cine de afaceri pana la cocktailuri, conferinte, lansari de produse, gale sau petreceri de Craciun, Stejarii Ballroom este locatia ideala pentru un eveniment corporate extraordinar.

Locatie exclusivista, imprejurimi impresionante

Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi si linistite, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a capitalei, dar la doar 20 de minute cu masina de centrul orasului, Stejarii Ballroom ofera un mediu cald si cordial pentru evenimentele dumneavoastra de afaceri.

Conditii tehnice excelente

Pentru succesul oricarui tip de eveniment corporate, Stejarii Ballroom va pune la dispozitie: internet wireless gratuit, sistem de sunet incorporat si proiectie video, speaker desk etc, precum si o echipa profesionista care sa va ofere cele mai eficiente solutii.

Servicii gastronomice premium

Fiecare meniu al evenimentului trebuie adaptat la ocazia specifica si la persoanele care participa la acesta, de aceea va oferim meniuri personalizate pe baza tipului de eveniment pe care il organizam pentru dumneavoastra.

Background dinamic

Stejarii Ballroom acopera o suprafata totala de 554 de metri patrati ce poate fi impartita in patru module separate, care pot fi combinate in functie de nevoile dumneavoastra si de specificul fiecarui eveniment. Draperiile elegante, peretii cu tapet in culori neutre si tavanul cu un design inovator ofera o atmosfera unica pe care invitatii dumneavoastra nu o vor uita cu usurinta.

Stabiliti un tur al locatiei

Va invitam sa ne faceti o vizita si sa experimentati tot ceea ce inseamna un spatiu dedicat excelentei evenimentelor corporate. Pentru rezervari si detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera impresionanta de la Stejarii Ballroom!

*Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti aici Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

**In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.

Dragi clienti, colaboratori si prieteni,
Va anuntam ca la 1 octombrie, Ballroom-ul Stejarii situat la etajul intai al Stejarii Country Club a fost inchis.
Spatiul va fi reamenajat pentru lansarea a 3 noi studiouri spatioase dedicate sportului. Vom anunta mai multe detalii in curand.

Pentru solicitari privind organizarea de evenimente corporate sau sociale (nunti, botezuri, aniversari) cu maxim 80 de participanti, va recomandam sa contactati Restaurant Stejarii (situat tot in Complexul Stejarii).
Persoana de contact - Andreea Serbana / Administrator (andreea.serbana@stejariicountryclub.ro / 0751 188 886).

Va multumim si va dorim numai bine!
Echipa Stejarii