Stejarii PoolClub

Livrare


Vă anuntăm că, începând de vineri, 20 martie, Stejarii Pool Club face livrări la domiciliu pe toată raza cartierelor Pipera, Băneasa, șos. Nordului, zona Herăstrău, Sisești și în orașul Otopeni. Timpul minimum de livrare este de 90 de minute – comanda minimă este 100 de lei.

Comenzile se primesc zilnic, în intervalul 12:00 – 21:00, la numărul de telefon 0741 500 800.

*Pentru comenzile de minimum 300 de lei, vă oferim două deserturi din partea casei! 

Puteti alege din meniu sau ne puteti spune preferintele dumneavoastră culinare, iar noi ne vom strădui să vi le îndeplinim!

Vă încurajăm să folositi plătile cu cardul, pentru a evita manipularea bancnotelor. De asemenea, vă asigurăm că aplicăm cele mai bune practici pentru păstrarea igienei în pregătirea comenzilor și că personalul nostru respectă toate măsurile de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

*TAKE AWAY*

Pranz, cina sau o simpla gustare – oricare ar fi momentul zilei sau ocazia, Stejarii Pool Club pune la dispozitie serviciul de „take away”, pentru tine si cei apropiati, astfel incat sa te bucuri de preparate high class, gatite dupa retete speciale, asupra carora bucatarii nostri si-au pus amprenta.

Poti comanda felurile tale de mancare preferate, pe care sa le ridici personal din locatia noastra.

MENIU DELIVERY & TAKE AWAY

Valabil pe toată raza cartierelor Pipera, Băneasa, șos. Nordului, zona Herăstrău, Sisești și în orașul Otopeni.

Consulta meniul de livrari

Plaseaza o comanda

Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.


Galerie foto

Video de prezentare