Stejarii PoolClub

Livrare


Vrei sa iei masa la birou sau acasa, in compania celor dragi? Daca esti rezident al Stejarii Club, poti comanda felurile de mancare favorite de la Stejarii Pool Club, pe care sa ti le livram la domiciliu, calde si mereu atat de savuroase. Consulta meniul nostru, plaseaza comanda si bucura-te de preparate excelente, de la supe si salate la feluri principale, pizza si deserturi fine.

 

*TAKE AWAY*

 

Pranz, cina sau o simpla gustare – oricare ar fi momentul zilei sau ocazia, Stejarii Pool Club pune la dispozitie serviciul de „take away”, pentru tine si cei apropiati, astfel incat sa te bucuri de preparate high class, gatite dupa retete speciale, asupra carora bucatarii nostri si-au pus amprenta.

 

Daca nu esti membru al Clubului Rezidential Stejarii, dar te-ai indragostit de preparatele noastre si iti doresti sa te bucuri de ele nu doar cand ne vizitezi, poti comanda felurile tale de mancare preferate, pe care sa le ridici personal din locatia noastra.

Galerie foto

Video de prezentare

Plaseaza o comanda

Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.