Shiseido Spa

BINE CU MINE

Program de nutritie si health coaching cu Daciana Ispir

Stilul de viata are un impact major asupra dietei. O alimentatie echilibrata asigura nutrientii necesari pentru o buna functionare a organismului, dar la fel de importante sunt lucrurile care ne hranesc la nivel psihic si emotional. Shiseido Spa va ofera un program integrat de nutritie si health coaching, care consta în 10 sedinte de consiliere, desfasurate pe parcursul a maximum 6 luni.

Beneficii:

✓Sedinta initiala de evaluare: anamneza starii de sanatate, evaluarea compozitiei corporale, stabilirea obiectivelor, calcularea greutatii ideale pe baza unei formule medicale

✓Dieta personalizata

✓Sedinte de consiliere la 2 saptamani

✓Monitorizare continua si suport intre sesiuni

Bine cu mine

Preturi

1 sedinta | 250 RON | valabilitate 1 data

10 sedinte | 2200 RON |valabilitate 6 luni

Membrii Stejarii Country Club si Shiseido Spa beneficiaza de 10% discount.

Faceti o rezervare

METABOLIC BALANCE

Ce este metabolic balance®?

 • Cel mai utilizat program din Europa pentru reglarea metabolismului si implicit a greutatii corporale, realizat de medici si oameni de stiinta din
 • O solutie stiintifica pentru reglarea metabolismului adoptata la nivel global
 • Un plan de alimentatie sanatos, personalizat, realizat pe baza analizelor de sange si a masuratorilor antropometrice (greutate, varsta, inaltime, curcumferinte), istoric medical

Cum functioneaza?

Pe baza analizelor de sange, metabolic balance® determina exact acele alimente, combinatiile și cantitatile optime necesare fiecarui metabolism, astfel incat tu sa iti recapeti energia pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul programului iti vei adapta alimentatia la un profil de nutriție sanatos, total echilibrat si realizat special pentru tine.

Planul de nutritie cuprinde informatii personalizate 100%, oferind rezultate vizibile si de durata, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentatie:

 • fara infometare
 • fara medicamente
 • fara suplimente alimentare

Cui se adreseaza programul?

Programul poate fi folosit de persoane care vor sa slabeasca, dar si de cei care pur si simplu doresc sa isi pastreze greutatea si vor o dieta echilibrata, prevenind astfel aparitia sindromului metabolic.

Cu metabolic balance® se obtin rezultate remarcabile daca ai hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, oboseala cronica, alergii, probleme dermatologice, tulburari de somn.

In ce consta programul metabolic balance®:

 1. Evaluare: in aceasta etapa evaluam starea ta de sanatate, vom masura principalii indicatori ai dimensiunii corporale cu ajutorul unui cantar cu bioimpedanta (investigatie care ne va arata procentul de grasime, grasime viscerala, masa musculara, gradul de hidratare). In aceasta etapa vom discuta in detaliu ce presupune programul si care sunt regulile ce stau la baza lui.
 2. Analize: Pe baza analizelor de sânge vor fi determinate exact acele alimente de care corpul tau are nevoie pentru reechilibrarea metabolica, avand ca efect implicit reglarea greutatii si imbunatatirea starii de sanatate.
 3. Planul de nutritie:planul individualizat de alimentatie este realizat cu ajutorul unui soft computerizat pe baza setului de analize de laborator, datelor antropometrice si informatiilor personale legate de starea de sanatate.
 4. Pe tot parcursul programului vei beneficia de consiliere de specialitate, ceea ce te ajuta sa faci trecerea la noul stil de viata, intr-un mod controlat si eficient. Periodic, vom monitoriza compozitia corporala cu ajutorul cantarului profesionist si vom observa cum se modifica principalii parametri de la sesiune la sesiune.

Rezultatele programului:

 • Reglarea greutatii corporale, fara infometare si fara administrare de suplimente alimentare
 • Vitalitate si performanta. Schimbarea regimului alimentar are ca efect cresterea performantelor fizice, psihice si a capacitatii de concentrare
 • Imbunatatirea si chiar normalizarea rezultatelor analizelor sangvine (trigliceride, colesterol, glicemie, etc)

Pachet online:

Sesiunile de nutritie care se desfasoara fizic in cabinet presupun cantarire cu bioimpedanta, discutarea rezultatelor, dar si discutarea anumitor mecanisme fiziologice, pentru a intelege mai bine cum raspunde corpul dumneavoastra. Din fericire, toate acestea pot fi facute si in online, prin sesiuni pe zoom, facetime sau chiar si telefon. Si pentru a va putea cantari acasa, in conditii cat mai apropiate celor din cabinet, am inclus in costul pachetului standard un cantar cu bioimpedanta Tanita BC 401, care prin intermediul unei aplicatii instalate pe telefon va va monitoriza evolutia greutatii, dar si a masei musculare si a grasimii.

Metabolic Balance

Metabolic Balance

Preturi

 3750 RON | TVA inclus

Membri Stejarii Country Club si Shiseido Spa beneficiaza de 10 % discount.

*Pachetul include planul personalizat de nutritie, 7 sedinte de consiliere si recoltarea analizelor de sange + cantar bioimpedanta tanita (exclusiv pentru varianta online a pachetului).

**Prima sedinta costa 250 RON, iar in cazul in care se achizitioneaza pachetul dupa prima sedinta aceasta se considera gratuita.

Program:

Miercuri: 10:00 – 14:00

Joi: 15:00 – 19:00

Faceti o rezervare