Shiseido Spa

NUTRI BALANCE

Stresul, programul din ce in ce mai solicitant, lipsa sportului si o alimentatie inadecvata pot afecta sanatatea si eficienta activitatilor de zi cu zi. Sub indrumarea Alinei Stoica, nutritionist cu o vasta experienta in domeniu, veti putea descoperi principiile unei alimentatii corecte, realizate special pentru dumneavoastra, in functie de nevoile personale.

Programul se adreseaza in special mamelor, gravidelor si copiilor. Astfel, nutritia nu devine o masura a cantitatii hranei si a kilogramelor in plus, ci este raportata la nevoile individuale ale omului modern, determinand atingerea obiectivelor propuse. In cadrul programului, puteti opta pentru sesiuni individuale sau pentru sesiuni de familie.

Programul se adreseaza si mamelor care sunt interesate de crearea si mentinerea unei alimentatii sanatoase pentru intreaga familie. Alina va descoperi reguli si trucuri pentru implementarea unei diete corecte pentru cei mici, sugestii pentru completarea alimentatiei de la gradinita si multe alte sfaturi care va vor ajuta sa contribuiti la dezvoltarea armonioasa a familiei dumneavoastra. In functie de preferinte, puteti opta pentru:

1. Evaluare personalizata

  • Realizarea unui plan de nutritie personalizat, pornind de la un chestionar unic, elaborat de nutritionist, dupa principii stiintifice moderne, in functie de analizele medicale, simptomatologia, stilulul de viata, preferintele/ restrictiile alimentare, istoricul familiei pacientului;
  • Identificarea factorilor de risc, din punct de vedere alimentar si eliminarea acestora.

2. Programe de nutritie personalizate pentru copii (structura celulara diferita impune diferentierea solutiilor).

3. Programe de nutritie specifice unor stari patologice (deficiente imunitare, convalescenta, alergii, intolerante alimentare, obezitate, dezechilibre alimentare).

4. Diete personalizate pentru diferite stari fiziologice (sarcina si alaptare).

5. Monitorizare continua.

Nutri Balance

Tarife

1 sesiune | 180 LEI | 1 data valabil

6 sesiuni | 900 LEI | 6 saptamani valabil

10 sesiuni | 1400 LEI | 10 saptamani valabil

Membrii Stejarii Country Club beneficiaza de 10% discount.

Program:

Luni , Miercuri: 5 PM – 9 PM

Marti, Joi, Vineri: 10 AM – 2 PM

Faceti o rezervare

METABOLIC BALANCE

Metabolic Balance este cel mai utilizat program din Europa pentru reglarea metabolismului si implicit a greutatii corporale, realizat de medici si oameni de stiinta din Germania. Acesta reprezinta solutie stiintifica pentru reglarea metabolismului adoptata la nivel global si propune un plan de alimentatie sanatos, personalizat, realizat pe baza analizelor de sange si a masuratorilor antropometrice (greutate, varsta, inaltime, circumferinta), istoric medical.

Cum functioneaza?

Pe baza analizelor de sange, metabolic balance® determina exact acele alimente, combinatiile și cantitatile optime necesare fiecarui metabolism, astfel incat tu sa iti recapeti energia pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul programului iti vei adapta alimentatia la un profil de nutritie sanatos, total echilibrat si realizat special pentru tine. Planul de nutritie cuprinde informatii personalizate 100%, oferind rezultate vizibile si de durata, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentatie:

  • fara infometare
  • fara medicamente
  • fara suplimente alimentare

Cui se adreseaza?

Programul poate fi folosit de persoane care vor sa slabeasca, dar si de cei care pur si simplu doresc sa isi pastreze greutatea si vor o dieta echilibrata, prevenind astfel aparitia sindromului metabolic. Cu metabolic balance® se obtin rezultate remarcabile daca ai hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, oboseala cronica, alergii, probleme dermatologice, tulburari de somn.

In ce consta programul metabolic balance®:

1.Evaluare: in aceasta etapa evaluam starea ta de sanatate, vom masura principalii indicatori ai dimensiunii corporale cu ajutorul unui cantar cu bioimpedanta (investigatie care ne va arata procentul de grasime, grasime viscerala, masa musculara, gradul de hidratare). In aceasta etapa vom discuta in detaliu ce presupune programul si care sunt regulile ce stau la baza lui.

2.Analize: Pe baza analizelor de sânge vor fi determinate exact acele alimente de care corpul tau are nevoie pentru reechilibrarea metabolica, avand ca efect implicit reglarea greutatii si imbunatatirea starii de sanatate.

3.Planul de nutritie:planul individualizat de alimentatie este realizat cu ajutorul unui soft computerizat pe baza setului de analize de laborator, datelor antropometrice si informatiilor personale legate de starea de sanatate.

4.Pe tot parcursul programului vei beneficia de consiliere de specialitate, ceea ce te ajuta sa faci trecerea la noul stil de viata, intr-un mod controlat si eficient. Periodic, vom monitoriza compozitia corporala cu ajutorul cantarului profesionist si vom observa cum se modifica principalii parametri de la sesiune la sesiune.

Rezultatele programului:

  • Reglarea greutatii corporale, fara infometare si fara administrare de suplimente alimentare;
  • Vitalitate si performanta. Schimbarea regimului alimentar are ca efect cresterea performantelor fizice, psihice si a capacitatii de concentrare;
  • Imbunatatirea si chiar normalizarea rezultatelor analizelor sangvine (trigliceride, colesterol, glicemie, etc).

Metabolic Balance

Metabolic Balance

Tarife

 3750 RON | TVA inclus

Membrii Stejarii Country Club si Shiseido Spa beneficiaza de un discount de 10%.

*Pachetul include planul personalizat de nutritie, 7 sedinte de consiliere si recoltarea analizelor de sange.

**Prima sedinta costa 200 RON, iar in cazul in care se achizitioneaza pachetul dupa prima sedinta, aceasta se considera gratuita

Program:

Marti: 10:00 – 14:00

Miercuri: 15:00 – 19:00

Faceti o rezervare