Descoperiti pachetele estivale

Vara aceasta, miscarea este noua relaxare.

Pachetele de Vara includ acces la toate facilitatile Clubului (fitness, aerobic si cycling, terenurile de tenis indoor si outdoor, piscina interioara si exterioara, terenurile de squash si padel).

Valabilitate: 15 mai – 15 septembrie (4 luni)

Solicita ofertaPrin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.


Related

Club

Deveniti membru Stejarii Country Club

Oferta lunii august In luna august, la achizitionarea unui abonament anual, avem placerea de a va oferi un cadou personalizat. Puteti alege dintre:...