Oferta lunii iunie la Shiseido Spa

Descoperiti Masajul de Remodelare: 60 minute ­ – 255 RON / persoana

In luna iunie, va invitam sa va bucurati de beneficiile Masajului de Remodelare, special conceput pentru a diminua aspectul neplacut al celulitei si retentia de apa, stimulând simturile si redefinind silueta.

De asemenea, beneficiati de acces gratuit la zonele de relaxare ale Shiseido Spa (piscina Vitality, hammam, saune umede si uscate).

Perioada de valabilitate: 1 – 30 iunie 2019

Programari la Receptia SPA: (+40) 744 332 286

Solicita ofertaPrin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.