Oferta lunii martie la Shiseido Spa

Rasfat pentru mama si fiica: 90 minute ­ – 525 RON / persoana

Luna martie este luna rasfatului, a regenerarii si a revigorarii. Va invitam sa va surprindeti mama sau prietenele cu momente de relaxare si rasfat la Shiseido Spa.

Oferta include un masaj anti-stres expres si un tratament facial la alegere, dintre cel pentru regenerarea si consolidarea sistemului capilar sau cel de hidratare, corectare si preventie. De asemenea, beneficiati de acces gratuit la zonele de relaxare ale Shiseido Spa (pisicina Vitality, hammam, saune umede si uscate).

Perioada de valabilitate: 1 – 31 martie 2019

Programari la Receptia SPA: (+40) 744 332 286Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.