Deveniti membru Stejarii Country Club

Oferta lunii ianuarie

In luna ianuarie, la achizitionarea unui abonament anual, avem placerea de a va oferi un cadou personalizat. Puteti alege dintre: un voucher la Shiseido Spa in valoare de 50 euro, două antrenamente private la alegere (fitness, squash, înot) sau doua invitatii la Club pentru prietenii dumneavoastra.

Pentru a primi oferta personalizata, completati formularul de mai jos si mentionati in caseta de mesaje toate detaliile referitoare la dvs. și familia dvs. Veti fi contactat cat mai curând de unul dintre managerii nostri de vanzari pentru a stabili o intalnire si un tur personalizat al Clubului.

Va multumim pentru interesul dvs. fata de Stejarii Country Club!Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.