Oferta lunii septembrie la Shiseido Spa

Descoperiti Masajul de Hidratare si Regenerare |120 minute – 365 ron

Aceasta terapie Shiseido combina masajul traditional japonez Qi cu exfolierea intregului corp, oferind cea mai autentica experienta spa si lasand pielea catifelata si hidratata.

Perioada de valabilitate: 1 – 30 septembrie 2019

Rezervari la Receptie SPA: (+40) 744 332 286

Solicita ofertaPrin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.