Oferta verii la Shiseido Spa

Descoperiti oferta verii la Shiseido Spa: Mai multe tratamente, mai mult rasfat!

In sezonul estival, zilele mai lungi si perioadele prelungite de concediu va permit sa aveti mai mult timp pentru dumneavoastra, in care sa va relaxati mintea si sa va rasfatati trupul. In perioada 1 iulie – 31 august 2019, la Shiseido Spa va oferim discounturi de vara pentru tratamentele dvs. spa favorite, pentru ca organismul sa se incarce cu energie pozitiva si dvs. sa va simtiti revigorat:

La achizitionarea a 3 tratamente – 15% reducere

La achizitionarea a 5 tratamente –  20% reducere

La achizitionarea a 7 tratamente –  25% reducere

La achizitionarea a 10 tratamente –  30% reducere

*Terapiile achizitionate pot fi diferite – fie din gama tratamentelor Shiseido, fie

din cele aditionale.

**Sesiunile LPG Alliance, Crioterapie, Epilare Denitiva cu Laser Eneka 1200 si Epilare cu ceara Lycon nu sunt incluse in oferta.

***Orice pachet de tratamente poate fi achizitionat si utilizat doar de o singura persoana.

Perioada de valabilitate: 01 iulie – 31 august 2019

Rezervari la Receptie SPA: (+40) 744 332 286

Solicita ofertaPrin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.