Padel

Peste 5 milioane de fani din intreaga lume se bucura de acest sport fantastic, ce pune perfect in balanta dorinta de distractie si numarul impresionant de calorii eliminate. Padelul se bucura de popularitate atat in lumea jucatorilor profesionisti, cat si in cadrul grupurilor restranse ale familiei, prietenilor sau partenerilor de afaceri, tocmai pentru ca are niste reguli flexibile si nu impune o conditie fizica speciala. De asemenea, padelul este un sport dedicat jucatorilor de orice varsta, indiferent de nivelul de pregatire, fiind mai putin solicitant decat restul sporturilor cu racheta, desi combina elemente specifice atat tenisului (existenta unui adversar), cat si squash-ului (schimbari frecvente de directie care mobilizeaza intregul organism).

De ce padel?

1.Elimina stresul

Preocupari cotidiene, task-uri in asteptare, diverse probleme de rezolvat – toate acestea maresc treptat nivelul de stres, iar meciurile de padel reprezinta formula perfecta pentru a va deconecta de lumea exterioara. Pe toata durata jocului, sunteti doar dumneavoastra si coechipierul dumneavoastra impotriva echipei adverse, iar grijile cotidiene sunt temporar blocate de preocuparea de a castiga partida!

2.Intareste inima

Padel este un exercitiu aerobic care, practicat regulat, va ajuta sa va consolidati sistemul cardio-respirator si sa va pastrati inima tanara. De asemenea, va ajuta sa va simtiti mai energic si mai motivat in indeplinirea activitatilor zilnice.

3.Tonifica musculatura

Padelul are marele avantaj de a va pune in miscare atat partea superioara a corpului (bratele, umerii si spatele, implicate in executarea loviturilor mingii), cat si picioarele (fese, coapse, glezne). Astfel, va veti tonifia toate grupele de muschi si va veti mentine in cea mai armonioasa forma, eliminand pana la 600 de calorii pe ora.

Regulile Jocului

Padelul este prin excelenta un sport de echipa, in care relatia cu partenerul de joc este fundamentala pentru a castiga meciul.

Peretii care deliminteaza terenul de joc sunt considerati cel de-al treilea „jucator” in cadrul partidelor de padel, intrucat ofera sanse duble de redresare a mingii si face ca schimburile de mingi sa dureze mai mult.

Echipamentul este compus dintr-o minge similara celei de tenis si o paleta fara corzi denumita „pala”, similara cu paletele pentru ping pong si extrem de usor de manevrat.

Se joaca intotodeauna in doua echipe, iar serviciul se desfasoara in diagonala.

*Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Service Number of sessions Availability Prices for members Prices for nonmembers
Court Fee 1 sesiune
1 sesiune
1 sesiune cu antrenor
10 AM - 5 PM
5 PM - 9 PM
8 AM - 8 PM
gratuit
12 EURO
30 EURO
8 EURO
12 EURO
30 EURO

Evenimente MAI MULTE >