WATER POLO

Daca cei mici stiu sa inoate si sportul cu mingea li se pare interesant, ii asteptam sa se inscrie la antrenamentele de polo de la Stejarii Country Club!

Polo este un sport recomandat tuturor categoriilor de varsta, care combina cele patru tehnici de inot (bras, fluture, crawl si spate) cu sportul de echipa (existenta coechipierilor, lupta cu adversarul pentru minge), reprezentand o ocazie perfecta de distractie alaturi de prieteni.

Practicat de copii, jocul de polo contribuie la dezvoltarea armonioasa a musculaturii si a sistemului osos, dar ajuta si la formarea unor calitati psihice importante (atentia, spiritul de echipa, generozitatea, competitivitatea). De asemenea, datorita impactul redus pe care practicarea unui sport in apa il are asupra organismului, eventualele raniri sunt semnificativ reduse in comparatie cu alte sporturi practicate in afara piscinei, astfel incat copiii sunt in siguranta tot timpul si nu prezinta dureri musculare sau dureri asociate cu efortul depus in cadrul claselor de fitness clasice.

Reguli & Origine

Polo-ul in apa este un sport de echipa in care jucatorii isi paseaza mingea ce sunt atacati de adversari. Fiecare echipa inscrie aruncand mingea intr-o poarta cu plasa care este aparata de un portar.

Polo-ul de apa a fost inventat in secolul al 17-lea in India, unde ofiterii britanici jucau o forma initial de polo in apa numita „pulu”. In secolele urmatoare, jocul de polo in apa a ajuns in Europa si a devenit oficial un joc olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris din 1900.

Structura Lectiilor

  • 30′ exercitii de incalzire si exercitii specifice jocului de polo, dezvoltarea motricitatii si a mobilitatii,
  • 60′ antrenament in apa: inot specific polo, exercitii de forta si rezistenta, exercitii cu mingea, dezvoltarea jocului in echipa, regulament.

Obiectiv

  • Initierea in tainele jocului de polo, sustinerea unui meci tehnico-tactic folosind deprinderile formate in timpul antrenamentelor si respectarea regulamentului.

Mai multe informatii

Varsta: 7 – 14 ani

Grupe de minim 4 copii, maximum 8 copii.

Locatie: Piscina olimpica

Perioada: 24 iunie – 30 august 2019

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera din aria exterioara de inot de la Stejarii Country Club!

*Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Service Number of sessions Availability Prices for members Prices for nonmembers
Cursuri de polo Nelimitat
1 saptamana
80 EURO
100 EURO

Events from October 19th - October 25th 2020

.
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
17:00
Specific Training (90')
Specific Training (90')
Specific Training (90')
Polo Match (90')

Events from October 19th - October 25th 2020

Monday
17:00
Specific Training (90')
Tuesday
17:00
Wednesday
17:00
Specific Training (90')
Thursday
17:00
Specific Training (90')
Friday
17:00
Polo Match (90')
Saturday
17:00
Sunday
17:00

Antrenori

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

Evenimente MAI MULTE >

Provocarea Anului 2020!
Club
01 martie 2020

Sunteti gata pentru provocarea anului 2020? Relansam PROVOCAREA ANULUI! Provocarile vor avea loc in fiecare luna, cu probe diferite. Probele se desfasoara fie pe timp, fie pe numar de repetari într-un anume interval. Fiecare membru va primi un numar de puncte pentru scorul realizat la challenge-ul curent / vezi regulament. Fiecare membru are dreptul sa […]