Stejarii PoolClub

Terasa


xLa Stejarii Restaurant, credem ca fiecare zi este un nou motiv de a celebra placerile vietii si ca un decor natural incantator ofera spatiul perfect pentru celebrarea acestora si redefinirea limitelor (culinare si de relaxare).

 

Terasa noastra in aer liber este locul perfect unde sa va petreceti dupa-amiezile toride de vara si serile racoroase ale toamnei, bucurandu-va de momente deosebite intr-o atmosfera intima, dar in acelasi timp oferindu-va o vedere uimitoare asupra piscinei olimpice si asupra superbei paduri de stejar din vecinatate. Transformati orice zi libera intr-una de vacanta si relaxati-va in aer liber pe terasa restaurantului Stejarii, unde voia buna, relaxarea si apetitul pentru noi experiente plutesc in aer.

 

In plus, pentru ca stim ca emotia fiecarui eveniment sportiv (meci de fotbal, tenis, etc.)este mai intensa atunci cand evenimentul este urmarit pe un ecran HD, in compania prietenilor, va punem la dispozitie un televizor gigant, pe care sa puteti urmari principalele confruntari din lumea sportului.

MENIU TERASA

Descopera un meniu refreshing, de sezon, cu ingrediente proaspete, in combinatii care te surprind. Ofera-ti experienta Stejarii !

Consulta meniul

Plaseaza o comanda

Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.


Galerie foto

Video de prezentare