Evenimente private


La Restaunatul Stejarii, ne place sa ne focusam pe excelenta culinara, iar atentia pe care o acordam tuturor detaliilor face ca evenimentele pe care le organizam sa fie de neuitat. Acest lucru presupune ca preparatele noastre de renume international se imbina perfect cu un decor la fel de impresionant si cu servicii de prima clasa.

 

Experienta noastra fine dining in organizarea evenimentelor private si de business este adaptata nevoilor dumneavoastra specifice pentru a creea evenimente memorabile pentru partenerii, angajatii sau membrii familiei. Indiferent de tipul de eveniment pe care il planuiti, echipa noastra experimentata va lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a planifica si oferi un eveniment unic, pe care oaspetii sa si-l aminteasca cu placere si entuziasm.

 

Va invitam sa descoperiti mai jos tipurile de evenimente pe care le organizam!

NUNTI

Dezvoltat sub forma unui spatiu modern si versatil ce poate fi adaptat nevoilor dumneavoastra specifice, definit de unul dintre cele mai cunoscute studiouri de design interior din Londra si decorat intr-o paleta calda si vibranta de culori, Stejarii Restaurant ofera un cadru perfect pentru o receptie de nunta glamour memorabila.

COCKTAILURI

Stejarii Restaurant ofera o atmosfera sofisticata si relaxata, care se mentine in toate spatiile pe care vi le punem la dispozitie – zona de lounge si biblioteca, barul, restaurantul si terasa cu vedere la piscina olimpica – ceea ce il face locul perfect pentru a gazdui evenimente tip cocktail.

BOTEZURI

Daca sunteti in cautarea locatiei perfecte care sa gazduiasca petrecerea de botez a bebelusului dumneavoastra, Stejarii Restaurant imbina armonios lemnul de stejar cu stralucirea fascinanta a cristatelor si elemente de design moden cu accente minimaliste pentru a oferi o atmosfera de lux, relaxata si intima in care sa celebrati acest eveniment special.

MESE DE AFACERI

Ce locatie mai indicata pentru a organiza un pranz de afaceri de succes decat in mijlocul unei paduri de stejar in apropierea Capitalei ? Stejarii Restaurant va pune la dispozitie un meniu generos pentru un pranz de afaceri gourmet si un cadru intim, linistit, in care sa puteti discuta subiecte importante cu partenerii de afaceri.

Programeaza o intalnire cu echipa noastra!

  Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

  pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

  *Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

  Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.


  Galerie foto

  Video de prezentare