Evenimente Sociale

Celebreaza povestea voastra de dragoste intr-o atmosfera rafinata si organizeaza nunta visurilor voastre la Stejarii Ballroom! Personalizat in functie de stilul clientilor nostri, Stejarii Ballroom combina stilul modern, sofisticat, cu detalii clasice si un set complet de servicii premium pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de fiecare moment al evenimentului.

Facilitati

Cu un design original si impresionant, Stejarii Ballroom acopera o suprafata de 554 de metri patrati si are o capacitate de 430 de persoane, dispunerea si alocarea meselor realizându-se tinând cont de necesitatile specifice si de tematica petrecerii. Pentru o nota de originalitate si amintiri memorabile, puteti sa va intampinati oaspetii pe acoperisul verde al cladirii, care acopera o suprafata de 700 de metri patrati si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Servicii Profesioniste

Stim ca va doriti ca ziua nuntii voastre sa fie una magica, de aceea profesionistii Stejarii Ballroom sunt mereu pregatiti sa se asigure ca petrecerea de nunta organizata in cadrul locatiei noastre va atinge perfectiunea. De la un meniu personalizat si decoratiuni delicate la o receptie memorabila in aer liber pe acoperisul inverzit, fiecare element si detaliu vor fi planificate cu atentie, deoarece va oferim o varietate larga de servicii premium.

Ambianta

Peretii imbracati in piele in culori neutre, draperiile elegante, tavanul cu un design futurist compun locatia perfecta pentru o nunta de neuitat. Nuantele neutre permit decorarea salii in functie de preferintele personale, iar atmosfera speciala va fi asigurata de luminile ambientale in nuante colorate. Foyerul combina armonios elementele arhitecturale futuriste cu materiale naturale, oferind un spatiu deschis si plin de lumina, pentru o atmosfera calda si primitoare.

Stabiliti o vizita

Cea mai speciala zi din viata dumneavoastra merita cea mai speciala locatie. Alegeti să organizati o nunta de vis la Stejarii Ballroom! Pentru mai multe detalii, va rugam sa stabiliti o intalnire cu expertii nostri.

*Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti aici Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

**In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.

Dragi clienti, colaboratori si prieteni,
Va anuntam ca la 1 octombrie, Ballroom-ul Stejarii situat la etajul intai al Stejarii Country Club a fost inchis.
Spatiul va fi reamenajat pentru lansarea a 3 noi studiouri spatioase dedicate sportului. Vom anunta mai multe detalii in curand.

Pentru solicitari privind organizarea de evenimente corporate sau sociale (nunti, botezuri, aniversari) cu maxim 80 de participanti, va recomandam sa contactati Restaurant Stejarii (situat tot in Complexul Stejarii).
Persoana de contact - Andreea Serbana / Administrator (andreea.serbana@stejariicountryclub.ro / 0751 188 886).

Va multumim si va dorim numai bine!
Echipa Stejarii