Stejarii Ballroom

Cu un design original si impresionant, care poarta semnatura unor companii internationale, Stejarii Country Club ofera in vederea organizarii de evenimente un ballroom modular, un foyer si un acoperis verde din gazon natural, unic in Bucuresti.

Organizarea evenimentelor la Stejarii Country Club reprezinta o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, acestia putand fi intampinati pe acoperisul verde al cladirii, care se intinde pe o suprafata de 700 mp si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Foyerul imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos.

Ballroomul are o suprafata totala de 554 mp si o capacitate de aproximativ 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde.

Draperiile elegante, peretii in culori neutre, tavanul cu un design inovator, compun cadrul perfect pentru evenimente de succes. Nuantele neutre permit personalizarea salii in functie de preferintele dumneavoastra. Sala dispune de sistem audio-video si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte.

Consilieri profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, vor fi la dispozitia dumneavoastra si va vor ghida pas cu pas, asigurandu-se de reusita evenimentului.

Va invitam sa vizitati atat foyerul, cat si salile noastre de evenimente. Expozitiile de arta, targurile si workshopuri tematice, expozitiile culinare etc. pe care le gazduim cu siguranta va vor impresiona intr-un mod placut.

Pentru rezervari si detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.
  *Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:.

  pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

  *Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti aici Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  **In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.

  Descoperiti locatia!

  Folositi tururile virtuale de mai jos pentru a descoperi atmosfera de poveste de la Stejarii Ballroom!

  Virtual Tour

  CONTACT

  Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

  Dragi clienti, colaboratori si prieteni,
  Va anuntam ca la 1 octombrie, Ballroom-ul Stejarii situat la etajul intai al Stejarii Country Club a fost inchis.
  Spatiul va fi reamenajat pentru lansarea a 3 noi studiouri spatioase dedicate sportului. Vom anunta mai multe detalii in curand.

  Pentru solicitari privind organizarea de evenimente corporate sau sociale (nunti, botezuri, aniversari) cu maxim 80 de participanti, va recomandam sa contactati Restaurant Stejarii (situat tot in Complexul Stejarii).
  Persoana de contact - Andreea Serbana / Administrator (andreea.serbana@stejariicountryclub.ro / 0751 188 886).

  Va multumim si va dorim numai bine!
  Echipa Stejarii