Stejarii PoolClub

Take Away


Pranz, cina sau o simpla gustare – oricare ar fi momentul zilei sau ocazia, Stejarii Pool Club pune la dispozitie serviciul de „take away”, pentru tine si cei apropiati, astfel incat sa te bucuri de preparate high class, gatite dupa retete speciale, asupra carora bucatarii nostri si-au pus amprenta.

Poti comanda felurile tale de mancare preferate, pe care sa le ridici personal din locatia noastra.

MENIU TAKE AWAY

Serviciul de livrare este disponibil doar pentru Clubul Rezidential Stejarii.

Consulta meniul

Plaseaza o comanda

Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.


Galerie foto

Video de prezentare