O oaza speciala de relaxare zilnica!

Stejarii Country Club este conceput ca o inversare a faimosului Central Park, creand o legatura intre mediul calm inconjurator si dezvoltare. Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi si linistite, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a capitalei, dar la doar 20 de minute de mers cu masina de centrul orasului, Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 50.000 mp2.

Combinand o varietate generoasa de servicii, Clubul creeaza o atmosfera selecta si primitoare care imbina armonios serviciile de sport, relaxare si wellness, adaptate pentru o gama larga de nevoi. In calitate de membru, aveti acces la o varietate de servicii si pachete personalizate atat pentru dvs., cat si pentru familia dvs.

Misiune si valori

Viziune

Credem intr-o lume in care sportul si un stil de viata activ incurajeaza oamenii sa isi depaseasca limitele fizice si emotionale, pentru a-si indeplini atat propriile idealuri, cat si pe cele ale comunitatii din care fac parte. Ne dorim ca Stejarii Country Club sa devina hotspot-ul unei comunitati sociale active si dinamice pentru care stilul de viata sanatos este un principiu de baza, sa fim pentru clientii nostri o ancora de inspiratie, de incredere, de socializare si de relaxare. Promisiunea noastra este de a oferi experiente memorabile si o gama larga de servicii concepute pentru a satisface nevoile de sport, divertisment, relaxare si wellness si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

Misiune

FAMILIE + NATURA + SPORT = LIFESTYLE –ul VIITORULUI

Construit in mijlocul unei frumoase paduri de foioase, Stejarii Country Club ofera numeroase facilitati sportive si de relaxare, indoor si outdoor, destinate atat adultilor, cat si copiilor, cu un accent deosebit in ceea ce priveste crearea si consolidarea networking-ului social si de business. Momentele petrecute la Stejarii Country Club imbina pasiunea pentru sport cu nevoia de relaxare, clientii Clubului beneficiind de activitati sportive la cel mai inalt nivel (tenis, aerobic, cycling, inot, squash, kickboxing, karate kyokushin), de relaxare la piscina, de un Energy Bar in cadrul caruia pot savura freshuri din fructe si legume proaspete, de o arie dedicata celor mici unde copii se pot distra si isi pot valorifica potentialul creativ (Kids Club),  de acces rapid la serviciile singurului spa international din Romania (Shiseido Spa).

Comunitatea complexa dezvoltata pe parcursul celor 6 ani de existenta a Clubului beneficiaza de servicii premium personalizate, precum si de evenimente periodice care sa faciliteze interactiunea cu ceilalti clienti ai Clubului (evenimente sportive, tip cocktail, evenimente ocazionate de mari sarbatori anuale: Paste, Craciun sau de schimbarea anotimpului – petrecerea Primaverii si Petrecerea Toamnei).  Astfel, Stejarii Country Club isi propune sa reprezinte un centru de interes nu doar pentru pasionatii de activitati sportive, ci si pentru intalniri sociale cu prietenii, familia sau partenerii de afaceri, pentru activitati tematice interesante special concepute pentru cei mici si evenimente importante din comunitate. Ne dorim sa mentinem si sa promovam reputatia de cel mai bun Club din tara, orientat spre familie si oportunitati diversificate de petrecere a timpului liber, dar vom depune intotdeauna toate eforturile necesare pentru a se ne imbunatati serviciile oferite si a ne asigura ca beneficiati de experiente sociale si recreative la cel mai inalt nivel.

Promovam Complexul atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate, cu obiectivul de a pozitiona Bucurestiul pe harta turistica a Europei si de a transforma Stejarii Country Club intr-o atractie de top pentru vizitatorii straini, contribuind astfel la plasarea Bucurestiului pe wishlistul turistilor interesati sa descopere comorile Europei de Est.

Valorile noastre

1. INTEGRITATE

 Facem toate eforturile pentru a trata toti clientii, oaspetii si personalul cu respect si integritate.

2. CALITATE SI EXCELENTA

 Ne straduim in orice moment sa oferim cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea facilitatilor si a serviciilor.

3. FAMILY FRIENDLY

Toate politicile si practicile adoptate de Club, precum si activitatile organizate se raporteaza la intreaga familie, intrucat Stejarii Country Club isi propune sa ofere atat adultilor, cat si copiilor, experiente unice.

4. NETWORKING SOCIAL SI DE AFACERI, EXPERIENTE MEMORABILE

Ne dorim sa oferim clientilor nostri o atmosfera primitoare si relaxanta si sentimentul apartenentei la o colectivitate cu care sa impartaseasca hobby-uri si interese comune.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera relaxanta si designul unic de la Stejarii Country Club!

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.