CSR

Descoperiti scolile noastre sportive!

Stejarii Country Club se implica activ in viata comunitatii, promovand si sustinand practicarea sportului in randul copiilor, pentru un stil de viata activ si sanatos. Clubul pune la dispozitia celor mici facilitati sportive premium (terenuri tenis, piscine, studio gimnastica si studio arte martiale), antrenori profesionisti si echipamente specifice, beneficiind de suportul unui ONG.

Activitatile sportive sunt structurate in cadrul a patru scoli:

Scoala Sportiva de Tenis “Simona Halep” (60 copii)

Scoala Sportiva de Inot “Camelia Potec” (60 copii)

Scoala Sportiva de Gimnastica “Nadia Comaneci” (40 copii)

Scoala Sportiva de Judo “Alina Dumitru” (40 copii)

O data pe an sunt organizate selectii* municipale pentru fiecare scoala in parte, cu scopul de a identifica copii cu inclinatie naturala pentru sport. Copiii sunt evaluati in cadrul unor probe care le testeaza mobilitatea, agilitatea, forta si temperamental.

*Nu sunt admisi la Selectie copiii care sunt inscrisi la cluburi sportive de profil sau care au beneficiat de cursuri gratuite organizate la Stejarii Country Club in urma selectiilor din anii precedenti (inot, gimnastica, tenis, judo).

**Selectiile sunt anuntate cu 3-4 saptamani in avans, pe website-ul Stejarii Country Club, pe pagina de Facebook si in cadrul scolilor si gradinitelor din Bucuresti. Va rugam sa gasiti mai jos informatti suplimentare despre fiecare scoala in parte.

Scoli Sportive la Stejarii Country Club