Selectie Municipala: Sambata, 13 octombrie 2018, 14:00 – 16:00

Scoala sociala de fotbal “Bogdan Stelea” de la Stejarii Country Club are drept obiectiv principal promovarea sportului in randul celor mici si identificarea viitorilor campioni.

Scopul selectiei este acela de a descoperi 40 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 8 ani, care au o inclinatie naturala pentru a performa in fotbal. Selectia se adreseaza copiilor care vor sa descopere acest sport, fara a fi practicat fotbalul in trecut.

Stejarii Country Club va gazdui pentru cei selectionati lectii de grup cu instructori profesionisti (beneficiind de suportul unui ONG), de luni pana vineri, intre orele 14:00 – 16:00, oferind pregatire fizica, terenuri de antrenament si mingi, in perioada octombrie 2018 – septembrie 2019.

Pentru inscrieri, va rugam sa transmiteti urmatoarele informatii:

Va rugam ca la selectie sa aduceti formularul de inscriere completat. Acesta poate fi gasit pe site-ul stejariicountryclub.ro AICI  sau poate fi ridicat direct de la receptia Stejarii Country Club.

Inscrieri la adresa de email: scoaladefotbal@stejariicountryclub.ro pana marti, 9 octombrie, in limita a 120 de persoane. Contact: 0748 338 920

* Nu pot participa la Selectie copiii care sunt inscrisi la cluburi de fotbal sau care au beneficiat de cursuri gratuite organizate la Stejarii Country Club in urma selectiilor din anii precedenti (inot, tenis).

** Prin transmiterea acestor informatii pe email va exprimati in mod expres si explicit consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale transmise in vederea efectuarii inscrierii minorului in programul ”Scoala Sociala de Fotbal Bogdan Stelea”, conform detaliilor ce se gasesc aici.