Stejarii Kids Club

Creativitatea este un proces de invatare special, mai ales in perioada copilariei, ajutandu-i pe cei mici sa isi descopere pasiunile, sa ia propriile decizii, sa se exprime liber si sa isi faca prieteni noi.

Ne face o deosebita placere de a invita copiii clientilor in cadrul Stejarii Kids Club. Aici, vor avea acces la multiple activitati menite sa ii stimuleze senzorial, afectiv, fizic si cognitiv, totul intr-un cadru atractiv, ce imbina sunetele cu miscarea, distractia, asimilarea si aprofundarea informatiilor despre lumea inconjuratoare.

Alaturi de instructorii Stejarii Country Club, cei mici vor invata sa confectioneze obiecte si decoratiuni ingenioase si sa isi dezvolte abilitatile sociale, comunicationale, creativitatea si curiozitatea. Micutii beneficiaza de toate materialele necesare, iar coordonatorul atelierului va avea grija ca metodele folosite sa capteze atentia celor mici si sa le provoace inteligenta emotionala si creativa.

Totodata, copiii vor avea oportunitatea de a-si dezvolta aptitudini de actorie, dans si canto pe scena din incinta clubului. Iar pentru ca implicarea lor sa fie cat mai mare, vor avea posibilitatea de a participa la realizarea unor scenete si spectacole, avand la dispozitie costume adecvate.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera distractiva de la Stejarii Kids Club!

Instructori

Evenimente MAI MULTE >

Provocarea Anului 2020!
Club
01 martie 2020

Sunteti gata pentru provocarea anului 2020? Relansam PROVOCAREA ANULUI! Provocarile vor avea loc in fiecare luna, cu probe diferite. Probele se desfasoara fie pe timp, fie pe numar de repetari într-un anume interval. Fiecare membru va primi un numar de puncte pentru scorul realizat la challenge-ul curent / vezi regulament. Fiecare membru are dreptul sa […]