Stejarii Kids Club

Creativitatea este un proces de invatare special, mai ales in perioada copilariei, ajutandu-i pe cei mici sa isi descopere pasiunile, sa ia propriile decizii, sa se exprime liber si sa isi faca prieteni noi.

Ne face o deosebita placere de a invita copiii clientilor in cadrul Stejarii Kids Club. Aici, vor avea acces la multiple activitati menite sa ii stimuleze senzorial, afectiv, fizic si cognitiv, totul intr-un cadru atractiv, ce imbina sunetele cu miscarea, distractia, asimilarea si aprofundarea informatiilor despre lumea inconjuratoare.

Alaturi de instructorii Stejarii Country Club, cei mici vor invata sa confectioneze obiecte si decoratiuni ingenioase si sa isi dezvolte abilitatile sociale, comunicationale, creativitatea si curiozitatea. Micutii beneficiaza de toate materialele necesare, iar coordonatorul atelierului va avea grija ca metodele folosite sa capteze atentia celor mici si sa le provoace inteligenta emotionala si creativa.

Totodata, copiii vor avea oportunitatea de a-si dezvolta aptitudini de actorie, dans si canto pe scena din incinta clubului. Iar pentru ca implicarea lor sa fie cat mai mare, vor avea posibilitatea de a participa la realizarea unor scenete si spectacole, avand la dispozitie costume adecvate.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera distractiva de la Stejarii Kids Club!

Instructori

Evenimente MAI MULTE >

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.

Yoga & Vibrant Live Music
Club
17 noiembrie 2019

Cu fiecare respiratie si pas pe care il facem zilnic, putem ajunge mai aproape de starea deplina de pace si seninatate. Va invitam sa participati la o clasa speciala de yoga sustinuta in Studioul de Aerobic de Gloria Tone, in cadrul careia vei practica miscari de yoga si va veti insusi tehnici de relaxare a trupului si a mintii, totul pe acordurile senine, linistite ale muzicii live pe care o va interpreta invitata noastra speciala Petra, fondatoarea Circle Sound.

LEGENDARY GYMNASTICS SHOW
Club
16 noiembrie 2019

Fii tu insuti! Iesi in evidenta! Straluceste! Scoate la iveala culorile potentialului tau! Pe 16 noiembrie, incepand cu ora 11:00, va invitam sa ii urmariti pe tinerii gimnasti care se antreneaza cu Laura Cristache la Stejarii Country Club performand in cadrul unui spectacol de gimnastica colorat si energic.