Evenimente

Workshop pentru copii: Flori de toamna
Club

Luna octombrie aduce multa energie creativa la Stejarii Contry Club! Ii invitam pe tinerii nostri artisti la un workshop de sezon organizat de Stejarii Kids Club, in cadrul caruia vor confectiona flori de toamna din hartie colorata, ce pot fi folosite ca decoratiuni interioare.

24/7 Workout
Club
30 octombrie 2019

La sfarsitul lunii octombrie, Stejarii Country Club invita pasionatii de fitness la un nou eveniment sportiv! Nu ratati un antrenament inedit, care are la baza principiul 24/7 : veti efectua 7 tipuri diferite de exercitii a cate 24 de repetari fiecare, sub indrumarea instructorilor Iulia Popa, Vladimir Biasutti si Alex Bratila.

MARATON DE CYCLING
Club
13 octombrie 2019

Va invitam sa va alaturati unui maraton de cycling de  doua ore in aer liber, in cadrul caruia va veti antrena alaturi de instructorii Ovidiu Atanasiu si Mike Cuc.

Atelier de Bodymapping pentru copii
Club

In cadrul Atelierului de Bodymapping de pe 13 octombrie, copiii vor umple de culoare conturul propriului corp, exprimandu-si emotiile si buna dispozitie prin intermediul picturii.

PETRECEREA TOAMNEI
Club
20 octombrie 2019

Octombrie este luna perfecta pentru a celebra frumusetea colorata a toamnei, precum si belsugul recoltelor din livezi, de aceea merita sarbatorita cu o petrecere in aer liber, presarata cu surprize la tot pasul!

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.