Evenimente

Retreat Body and Mind
Club
28 iunie 2019

In perioada 28 – 30 iunie, te invitam sa petreci 2 zile relaxante la Casa Patru Anotimpuri in Delta Dunarii, unde vei avea ocazia sa te bucuri de beneficiile Yoga, Pilates, Meditatiei si Terapiei Wim Hoff.

GYMNASTICS STARS CONTEST | 16 iunie, 11:00
Club

Duminica, 16 iunie, incepand cu ora 11:00, cei mici au ocazia de a straluci in lumina reflectoarelor si de a-si demonstra potentialul  de a deveni viitoare stele ale gimnasticii in cadrul competitiei Gymnastics Stars organizata de Stejarii Country Club.

Game of Sports
Club
15 iunie 2019

Sambata, 15 iunie, incepand cu ora 9:00, Stejarii Country Club va invita sa participati la Game of Sports, un eveniment distractiv si antrenant, in cadrul caruia vom imbina in mod armonios pasiunea pentru miscare si nevoia de relaxare. Veti putea incerca sporturi noi, sa va rasfatati cu cele mai noi tratamente oferite de expertii Shiseido Spa si sa va bucurati de o zi speciala afara!

Kids Day Party
Club
01 iunie 2019

Pe 1 iunie, la Stejarii Country Club celebram copiii si copilaria printr-o petrecere in aer liber distractiva, in cadrul careia cei mici vor avea ocazia sa se bucure practicand activitati dinamice.

Stejarii Football Trophy
Club
08 iunie 2019

Esti pregatit sa iti ocupi locul binemeritat in Liga Campionilor, pe podium ?Sambata, 8 iunie, de la ora 10:00, inscrie-te in competitia pentru trofeul Stejarii si scrie istorie pe terenul de joc, impreuna cu coechipierii tai!

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.