Shiseido Spa

Fuziunea Perfecta intre Atmosfera de Spa, Arta si Design

Va invitam sa descoperiti primul spa international din Romania: Shiseido Spa at Stejarii Country Club. Spa-ul va pune la dispozitie suite de terapie, piscina, zone de relaxare, Hammam, sauna, salon de infrumusetare si studio wellness.

Va oferim o gama variata de tratamente Shiseido si tratamente aditionale, alaturi de facilitatile de relaxare ale Spa-ului, care va vor imbunatati starea de spirit si va vor revigora sufletul!

Istoria Shiseido

1872

1872

Arinobu Fukuhara inaugureaza prima farmacie japoneza in stil occidental din Ginza, Tokyo.

1897

1897

Lanseaza pe piata primul produs cosmetic - Eudermine, o lotiune care a devenit cunoscuta sub numele de 'apa rosie Shiseido', conceputa pentru a preveni uscarea pielii.

1916

1916

Deschide un magazin de cosmetice separat langa farmacia din Ginza, Tokyo. Deasupra magazinului, un departament de proiectare si un laborator de cercetare au fost construite pentru a urmari excelenta in calitate.

1917

1917

Lanseaza Seven Color Powder Powder, primul produs din Japonia care a permis un mix perfect intre formula produsului si tonul natural al pielii utilizatorilor, precum si primul parfum autentic creat de un parfumier japonez - Hanatsubaki.

1919

1919

Deschide galeria Shiseido, care este acum cea mai veche galerie de arta din Japonia.

1931

1931

Exporta Cosmetice Rose in tarile din Asia de Sud-Est; incepe afacerea internationala cu drepturi depline.

1939

1939

Se finalizeaza cea de-al treilea etaj al Laboratorului de Cercetare și Dezvoltare Shiseido, trecand de departamentul de proiectare anterior la un laborator complet functional.

1959

1959

Infiinteaza in Japonia Shiseido Beauty Academy.

1986

1986

Gazduieste expozitia de arta publicitara Shiseido (Musée de la Publicité din Paris).

2011

2011

Deschide SHISEIDO THE GINZA, primul centru dedicat frumusetii. Motto-ul magazinului: Locul unde te descoperi pe tine insuti.

2013

2013

Shiseido este recunoscuta ca o companie exceptionala pentru dezvăluirea informatiilor cu privire la raspunsul la schimbarile climatice si a obtinut o pozitie puternic argumentata in cadrul Indicelui Leadershipului privind dezvăluirea climatului.

Facilitati

Masaj

Masaj

Dus Vichy

Dus Vichy

Enmei - Camera de tratament Premium

Enmei - Camera de tratament Premium

Piscina

Piscina

Receptie

Receptie

Terasa

Terasa

Vestiar

Vestiar

Virtual Tour

Doriti o programare?

Va rugam sa completati acest formular si va vom contacta cat mai repede!

SORIN VASILACHE

SORIN VASILACHE

Spa manager

Sorin Vasilache are o experienta de 11 ani in management, in companii multinationale si in sectorul Spa si Wellness. Jobul de Shiseido Spa Manager din Bucuresti este precedat de pozitia similara avuta in Qatar, pentru renumitul lant de hoteluri Buddha Bar si B/Attitude SPA Doha. In cadrul Shiseido Spa, Sorin este responsabil de construirea strategiei de afaceri, managementul si coordonarea businessului. Sorin este absolvent al Universitatii Romano-Americane, specializat in operatiuni de Management si Marketing. 

MIRABELA CALIN

MIRABELA CALIN

GUEST RELATIONSHIP AND SALES MANAGER

Mirabela are experienta internationala de peste 10 ani in customer care, management si organizare de evenimente, in domeniul serviciilor de lux. Ea a fost implicata in organizarea unor faimoase evenimente precum Miami Boat Shows si expozitii de yacht-uri in Monaco. Fiind o persoana sociabila, atenta si care acorda atentie detaliilor, Mirabela indeplineste pe deplin crezul Omotenashi: grija absoluta pentru client. Motto-ul sau este: ͈detaliile fac diferenta”. 

ANDRA GRIGORE

ANDRA GRIGORE

Head Therapist

Andra a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu specializarea in Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Andra a acumulat aproape 16 ani de experienta, dintre care 5 intr-un centru medical spa, ca head-therapiest. De asemenea, a urmat cursuri de masaj cu pietre vulcanice, masaj sportiv, masaj prenatal si tratament intraceuticals.

RADU GEORGE CATALIN

RADU GEORGE CATALIN

TERAPEUT SENIOR

Radu este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, al Scolii de Masaj Alexander si certificat EMS Speed Fitness Instructor. Specializarile lui includ masajul sportiv, trigger points si joint techniques. Dorinta sa de a invata continuu, dar si de a adopta un stil de viata sanatos si echilibrat il transforma intr-un membru valoros al echipei Shiseido Spa. 

ALEXANDRA CUATU

ALEXANDRA CUATU

FRONT DESK MANAGER

Mereu cu zambetul pe buze, entuziasta si cu o experinta bogata in Customer Care, Alexandra Cuatu ocupa postul de Head Receptioner in cadrul Shiseido SPA. Absolventa a Facultatii de Economie a Turismului Intern si International, Alexandra a avut oportunitatea sa isi imbogateasca experienta profesionala lucrand anterior pentru compania aeriana Etihad Airways. Ea considera ca fiecare zi petrecuta alaturi de Echipa Shiseido este combinatia perfecta a placutului cu utilul.

ANDREEA TUDOR

ANDREEA TUDOR

Receptionist

Andreea a urmat cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Experienta de peste 10 ani in front-desk a ajutat-o sa isi dezvolte abilitatile in relationarea cu clientii. Caldura cu care comunica, rabdarea si amabilitatea sunt calitati care o ajuta pe Andreea sa ii intampine cu drag pe cei care ne trec pragul.   

NICOLETA NECHILCIUC

NICOLETA NECHILCIUC

RECEPTIONIST

Mereu cu zambetul pe buze, Nicoleta este amabila si orientata spre a ajuta clientii in alegerea tratamentului potrivit . Experienta de peste 8 ani in vanzari ii ofera acesteia abilitati de comunicare, invatand totodata sa puna clientul pe primul loc.

SORINA BARON

SORINA BARON

RECEPTIONIST

Sorina a urmat cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii  Dimitrie Cantemir. Cu o experienta de 6 ani in vanzari si o fire foarte intuitiva, stie cum sa identifice nevoile clientului si sa ofere suportul de care acesta are nevoie. Avand o atitudine pozitiva si creative, ea cauta intotdeauna sa isi depaseasca limitele si sa aduca idei inovative pentru a imbunatati mediul de lucru. Sorina va asteapta cu un zambet cald si profesionalismul de care aveti nevoie pentru a petrece o zi relaxanta in spa-ul nostru.

RALUCA ANITA

RALUCA ANITA

TERAPEUT

Raluca a absolvit Facultatea de Medicina din Brasov specializandu-se pe Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala. A participat la numeroase stagii de practica din diverse domenii precum ortopedie, neurologie, pediatrie, geriatrie, cardiologie si a studiat cursuri complementare de masaj. De 3 ani isi dedica timpul cu pasiune spa-ului, valorificandu-si abilitatile si cunostintele in cadrul masajelor terapeutice: deep tissue, masaj cu pietre vulcanice si masaj pentru gravide. Ambitioasa si implicata in activitatea sa, vrea sa se perfectioneze si sa ofere calitate terapiilor. 

MIRCEA ORASANU

MIRCEA ORASANU

TERAPEUT

Mircea a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, fiind specializat pe kinetoterapie. Cu o experienta de peste 6 ani in domeniu si o diploma de tehnician maseur, el a acumulat cunostinte in domeniul reflexoterapiei, al drenajului limfatic si al masajului terapeutic. Mereu atent la detalii si oferind servicii la cele mai inalte standarde, Mircea s-a alaturat echipei Shiseido Spa in calitate de terapeut. 

ANGELA SIMIONOV

ANGELA SIMIONOV

TERAPEUT

Angela a absolvit Facultatea si Masterul de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret si a participat la numeroase training-uri pe diferite aparate si tipuri de masaje, precum si la diferite programe si proiecte de voluntariat. Angela aduce in echipa Shiseido Spa pasiunea cu care isi desfasoara activitatea si experienta de peste 6 ani in domeniul kinetoterapiei si de peste 3 ani in cel al remodelarii corporale. 

CATALINA ALUPOAIE

CATALINA ALUPOAIE

TERAPEUT

Catalina este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti si  este licentiata in kinetoterapie si motricitate specială. Cu peste 9 ani de experienta in domeniul wellness-ului, a urmat numeroase cursuri de calificare pentru a deveni un tehnician maseur desavarsit cu specializari in masajul somatic, masajul reflexogen, masajul prenatal precum si masajul corporal indian – ayuredic.  Din dorinta continua de perfectionare si pasiunea pentru wellness, Catalina nu s-a oprit aici si a urmat stagii de specializare in cosmetologie si estetica aplicata  si masaj lifting facial.

Entuziasmul pentru toate noutatile din domeniul in care activeaza, experienta adunata in toti acesti ani si atentia deosebita acordata nevoilor clientilor o transforma intr-un adevarat profesionist care se integreaza perfect in echipa Shiseido Spa.

MARIA IZABELA STOCHICEANU

MARIA IZABELA STOCHICEANU

TERAPEUT

Izabela a absolvit Facultatea de Kinetoterapie in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si este masteranda in „Recuperare si re-educare motrica somato-functionala”. Cu peste 5 ani de experienta in domeniul wellnessului, ea a participat la numeroase stagii de pregatire in kinetoterapie (ortopedie, neurologie, pediatrie, cardiologie) si masaj terapeutic. Cunostintele sale si atitudinea mereu pozitiva fac din Izabela un terapeut de valoare. 

MARIA STOICA

MARIA STOICA

TERAPEUT

Maria este licentiata in Kinetoterapie din anul 2005 si detine un master in Comunicare si Mass Media in Sport. Experienta Mariei in kinetoterapie s-a imbogatit cu experienta de peste 10 ani in domeniul wellness-ului. Pe langa traininguri si cursuri, terapeuta Shiseido a colaborat cu numeroase branduri si centre spa de prestigiu de pe plan local si international. Integritatea, pasiunea si dorinta de a se autoeduca mereu fac din Maria un terapeut de exceptie.

SANTI NI WAYAN

SANTI NI WAYAN

TERAPEUT

Santi are mai mult de 6 ani de experienta si cunostinte in mai toate domeniile de wellness: masaj Bali, masaj thailandez, masaj sport, masaj suedez, reflexoterapie, masaj prenatal, masaj cu roci vulcanice, masaj facial si terapii de corp. De asemenea, a absolvit programe de ospitalitate cu accent pe metodele de obtinere a unei experiente complete si a unor servicii premium. 

FLORINA BUTEAN

FLORINA BUTEAN

COSMETICIAN

Florina se alatura echipei Shiseido Spa dupa ce a acumulat experienta in cosmetologie, cosmectica naturala si cosmetica faciala si corporala. O perfectionista, ea mereu incearca sa isi imbunatateasca abilitatile, fiind mereu in cautarea noutatilor din domeniul ei. Mereu pozitiva si atenta la detalii, pe langa rezultate ireprosabile, Florina ofera clientilor o stare de echilibru, atat de naturala la Shiseido Spa. 

ANDREEA ELENA MUSAT

ANDREEA ELENA MUSAT

COSMETICIAN

Andreea vine in echipa Shiseido dupa acumularea a 7 ani de experienta atat in cosmetica faciala, cat si in cea corporala. A absolvit cursuri de tratament facial, make-up, intretinere corporala atat prin masaje, cat si prin aparate de infrumusetare si traininguri in domeniul wellnessului. Mai mult decat atat, Andreea detine certificat profesional de cosmetician si de make-up si pe langa rezultate ireprosabile, ofera clientilor o stare de echilibru si cele mai atente servicii. 

DAN LUCIAN GABRIEL

DAN LUCIAN GABRIEL

INSTRUCTOR PILATES REFORMER

Pasionat de sport inca de la 9 ani, Lucian este multiplu campion national de triplusalt atletism. Dupa practicarea sportului de performanta timp de 5 ani, s-a orientat spre personal training si mai exact spre Pilates. Cu peste 3 ani de experienta in predarea Pilates pe echipament Reformer, el se alatura echipei Shiseido Spa ca instructor. Cu perseverenta si mereu cu zambetul pe buze, Lucian te va ajuta sa obtii rezultatele dorite. 

SIMONA DASCALECIU

SIMONA DASCALECIU

INSTRUCTOR PILATES REFORMER

Pasionata de sport din copilarie, Simona si-a inceput cariera in Pilates acum 5 ani. Simona este o persoana activa, energica si dornica sa ajute persoanele care doresc sa-si schimbe modul de viata si sa ajunga la forma fizica dorita. Este licentiata in Pilates cu diploma de la Universitatea Balance Body din Statele Unite ale Americii fiind, in acelasi timp si Instructor de Fitness si Aerobic al ͈Federatiei Romane – Sportul Pentru Toti”. Este antrenorul care te motiveaza si te ajuta sa ai cele mai bune rezultate! 

SORIN BUJOREANU

SORIN BUJOREANU

INSTRUCTOR PILATES REFORMER

Sorin a absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport, sectia Fitness si detine certificare Balance Body. Dorind sa isi imbunatateasca continuu performanta, Sorin a inceput sa studieze Pilates in 2010 cand s-a deschis primul studio de Pilates cu echipamente Reformer in Bucuresti. Astfel, a ajuns sa fie in prezent unul dintre cei mai experimentati instructori Pilates pe Reformer. Cu aceasta experienta si fiind convins de beneficiile Pilates in viitor, Sorin s-a alaturat echipei Shiseido Spa ca instructor. 

DACIANA ISPIR

DACIANA ISPIR

NUTRITIONIST

Daciana a absolvit Facultatea de Medicina Generala U.M.F. Carol Davila si este Masterand in Nutritie si Siguranta alimentara, in cadrul aceleiasi Universitati. Consilier Metabolic Balance, pasionata de nutritie si stil de viata  sanatos, a urmat cursurile Institute for Integrative Nutrition USA, obtinand acreditarea de Health Coach.

Prin cunostintele medicale avute, dar si prin coaching, Daciana va va sustine sa ajungeti la greutatea dorita, adoptand o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Certifications & Prizes

Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification
Certification