Suntem mereu la dispozitia dvs!*

Contactati-ne pentru mai multe informatii privind serviciile noastre

Credem cu tarie ca orice dialog poate conduce la imbunatatiri, de aceea tinem in permanenta legatura cu membrii si oaspetii nostri.

Va rugam sa va adresati oricareia dintre echipele noastre asignate, care va stau la dispozitie pentru a va bucura de o experienta minunata la Stejarii Country Club.

*Cu ocazia sarbatorilor legale si a zilelor libere, programul poate suferi modificari si va fi anuntat prin newsletter si pe website /pagina de Facebook.

Club Hours

Luni – Vineri: 06:00 – 21:00

Sambata – Duminica: 08:00 – 21:00

Pool Club

Terasa – Luni – Duminica: 12:00 – 21:00

Livrari – Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Shiseido SPA 

Luni – Vineri: 10:00 – 21:00

Sambata si Duminica: 10:00  –  21:00

Beauty District

Luni – Vineri: 10:00 – 21:00

Sambata si Duminica: 10:00 – 21:00Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dvs. cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dvs.
Va rugam sa parcurgeti aici Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. In cazul in care vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.
Atunci cand ne contactati telefonic, este posibil sa inregistram convorbirea pentru imbunatatirea serviciilor noastre si vom prelucra datele cu caracter personal pe care ni le oferiti, conform principiilor enuntate prin Politica. In cazul in care nu sunteti de acord cu inregistrarea, va rugam sa ne contactati pe email.
Pentru programarea si prestarea serviciilor in aria Beauty District, datele dvs. cu caracter personal sunt impartasite cu Beauty Fusion SRL, in calitate de imputernicit al MEDUSA Hotel International SRL. Beauty Fusion SRL este titular al marcii Beauty District, presteaza serviciile de coafura/frizerie, manichiura/pedichiura si cosmetica/make-up si are acces la baza de date si la resursele software ale MEDUSA Hotel International, numai in scopul realizarii programarilor, identificarii clientilor, trimiterii de SMS-uri de reamintire programare, emitere chitanta/factura, accesul Beauty Fusion la date facandu-se securizat si strict pentru clientii care solicita servicii de coafura/frizerie, manichiura/pedichiura si cosmetica/make-up.
Trimiteti-ne solicitarea dumneavoastra
*Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

pentru a primi raspuns la solicitarea trimisa.