Inot

Daca va doriti ca micutul dumneavoastra sa se bucure de “mens sana in corpore sana”, cursurile de inot de la Stejarii Country Club reprezinta activitatea sportiva cea mai favorabila pentru sanatatea fizica si psihica a copilului, indiferent de varsta. Pentru copii, inotul reprezinta una dintre cele mai placute de forme de activitate fizica, datorita timpului indelungat petrecut in piscina. Pe langa distractie insa, studiile arata ca avantajele inotului depasesc dimensiunea beneficiilor fizice,  pentru ca inotul poate stimula creierul si spori performanta cognitiva a celor mici.

Piscina interioara semi-olimpica de la Stejarii Country Club ofera cele mai bune conditii pentru practicarea acestui sport (temperatura fiind permanent controlata, clorul este obtinut natural prin electroliza sarii, apa fiind foarte bine tolerata), astfel incat sa oferim cursuri de calitate si extrem de distractive pentru cei mai tineri dintre clientii nostri.

De ce inot

1.Lucreaza toate grupele de muschi

Principalul beneficiu al inotului este faptul ca solicita musculatura intregului corp, fara a exercita insa presiune asupra articulatilor, care in cazul celor mici sunt inca fragile si vulnerabile. Totodata, inotul este un exercitiu intens de aerobic, favorizand oxigenarea creierului si stimuland ritmul cardiac al practicantilor.

2.Contureaza trasaturile de personalitate

Copilaria este varsta la care se pun bazele personalitatii celor mici, iar practicarea inotului presupune identificarea cu ceilalti si insusirea valorilor comune grupului, formarea imaginii de sine, socializarea afectiva, competitia si dezvoltarea constiintei de sine, astfel incat copiii sa se adapteze mai usor la mediul social, fiind mult mai “dezinhibati” si mai dinamici.

3.Ofera multe oportunitati de distractie

Exercitiile fizice in contact cu apa elibereaza hormonul fericirii, endorfinele, fiind modalitatea perfecta de a combate starile de frustrare, enervare, suparare sau antipatie a celor mici. De asemenea, cursurile de inot relaxeaza practicantii, miscarile ritmice de lovire a apei corelate cu diversele tehnici de respiratie oferind o stare de relaxare generala similara cu cea de dupa practicarea terapiilor de Yoga sau Pilates.

Academii Inot 2020

Academia de Inot de la Stejarii Country Club isi deschide portile incepand cu 14 septembrie 2020.

Antrenamentele dureaza 14 saptamani si se vor desfasura in 2 sesiuni distincte:

  • Sesiunea I:  14 Septembrie 2020 – 08 Noiembrie 2020
  • Sesiunea II:  09 Noiembrie 2020 – 20 Decembrie 2020

Program: Luni – Vineri, 16:00 – 19:00

Competitiile de inot vor avea loc in data de:

Inregistrari la Concierge.

 

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera din aria interioara de inot de la Stejarii Country Club!

*Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Service Number of sessions Availability Prices for members Prices for nonmembers
Cursuri individuale (disponibile la cerere) 1 sesiune
4 sesiuni
8 sesiuni
12 sesiuni
20 sesiuni
1 data
1 luna
1 luna
1 luna
2 luni
50 EURO
180 EURO
340 EURO
480 EURO
700 EURO
NA
NA
NA
NA
NA
Cursuri private de grup (max. 6 participanti) 1 sesiune
4 sesiuni
8 sesiuni
12 sesiuni
20 sesiuni
1 data
1 luna
1 luna
1 luna
2 luni
40 EURO
140 EURO
240 EURO
300 EURO
400 EURO
NA
NA
NA
NA
NA
Cursuri Academii (14 saptamani) 2 sesiuni/saptamana - 8 saptamani
2 sesiuni/saptamana - 6 saptamani
14 Septembrie – 08 Noiembrie
09 Noiembrie – 20 Decembrie
320 EURO
240 EURO
N/A
N/A

Antrenori

MIHAI MACHITA

MIHAI MACHITA

MANAGER SPORTURI DE APA

Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

LIVIU MAGDA

LIVIU MAGDA

INSTRUCTOR INOT

Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani, indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, iar in prezent isi mentine vie pasiunea pentru inot, participand la concursuri de inot Masters si triathlon. Cele mai importante competitii la care a participat sunt Campionatele Mondiale de inot Masters, organizate in anul 2017 in Ungaria si Europenele de inot Masters, organizate in anul 2018 in Slovenia. Este instructor si antrenor de inot certificat la C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este indragit atat de copii cat si de adulti, deoarece este o persoana calma, comunicativa si deschisa. Este mandru ca face parte din echipa Stejarii Country Club incepand cu anul 2014.

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

ROXANA ORZOIU

ROXANA ORZOIU

INSTRUCTOR INOT

Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani  si  are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor, cat si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.

CRISTINA LEONTE

CRISTINA LEONTE

INSTRUCTOR INOT

Cristina este antrenor de inot licentiat cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu copii si adulti. A practicat inotul de performanta de la varsta de 7 ani, fiind fosta componenta a lotului national. Detine multiple titluri de campion national, Vice-campion balcanic si fostul record in proba de 50m bras. De asemenea este fosta componenta a echipei olimpice de canotaj si detine titlul de Maestru al Sportului din anul 2004. Cristina este o persoana rabdatoare, vesela si perseverenta.

Evenimente MAI MULTE >

Provocarea Anului 2020!
Club
01 martie 2020

Sunteti gata pentru provocarea anului 2020? Relansam PROVOCAREA ANULUI! Provocarile vor avea loc in fiecare luna, cu probe diferite. Probele se desfasoara fie pe timp, fie pe numar de repetari într-un anume interval. Fiecare membru va primi un numar de puncte pentru scorul realizat la challenge-ul curent / vezi regulament. Fiecare membru are dreptul sa […]