Inot

Daca va doriti ca micutul dumneavoastra sa se bucure de “mens sana in corpore sana”, cursurile de inot de la Stejarii Country Club reprezinta activitatea sportiva cea mai favorabila pentru sanatatea fizica si psihica a copilului, indiferent de varsta. Pentru copii, inotul reprezinta una dintre cele mai placute de forme de activitate fizica, datorita timpului indelungat petrecut in piscina. Pe langa distractie insa, studiile arata ca avantajele inotului depasesc dimensiunea beneficiilor fizice,  pentru ca inotul poate stimula creierul si spori performanta cognitiva a celor mici.

Piscina interioara semi-olimpica de la Stejarii Country Club ofera cele mai bune conditii pentru practicarea acestui sport (temperatura fiind permanent controlata, clorul este obtinut natural prin electroliza sarii, apa fiind foarte bine tolerata), astfel incat sa oferim cursuri de calitate si extrem de distractive pentru cei mai tineri dintre clientii nostri.

De ce inot

1.Lucreaza toate grupele de muschi

Principalul beneficiu al inotului este faptul ca solicita musculatura intregului corp, fara a exercita insa presiune asupra articulatilor, care in cazul celor mici sunt inca fragile si vulnerabile. Totodata, inotul este un exercitiu intens de aerobic, favorizand oxigenarea creierului si stimuland ritmul cardiac al practicantilor.

2.Contureaza trasaturile de personalitate

Copilaria este varsta la care se pun bazele personalitatii celor mici, iar practicarea inotului presupune identificarea cu ceilalti si insusirea valorilor comune grupului, formarea imaginii de sine, socializarea afectiva, competitia si dezvoltarea constiintei de sine, astfel incat copiii sa se adapteze mai usor la mediul social, fiind mult mai “dezinhibati” si mai dinamici.

3.Ofera multe oportunitati de distractie

Exercitiile fizice in contact cu apa elibereaza hormonul fericirii, endorfinele, fiind modalitatea perfecta de a combate starile de frustrare, enervare, suparare sau antipatie a celor mici. De asemenea, cursurile de inot relaxeaza practicantii, miscarile ritmice de lovire a apei corelate cu diversele tehnici de respiratie oferind o stare de relaxare generala similara cu cea de dupa practicarea terapiilor de Yoga sau Pilates.

Academii Inot 2019-2020

Academia de Inot de la Stejarii Country Club isi deschide portile incepand cu 2 septembrie 2019.

Antrenamentele dureaza 8 saptamani si se vor desfasura in 5 sesiuni distincte:

  • Sesiunea I:  2 Septembrie 2019 – 25 Octombrie 2019
  • Sesiunea II:  28 Octombrie 2019– 20 Decembrie 2019
  • Sesiunea III:  6 Ianuarie 2020 – 28 Februarie 2020
  • Sesiunea IV:  2 Martie 2020 – 24 Aprilie 2020
  • Sesiunea V:  27 Aprilie 2020  – 19 Iunie 2020

Program: Luni – Vineri, 16:00 – 19:00

Competitiile de inot vor avea loc in data de: 7 Decembrie 2019, 21 Martie 2020 si 13 Iunie 2020.

Inregistrari la Concierge.

 

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera din aria interioara de inot de la Stejarii Country Club!

*Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

***1 sesiune se poate achizitiona in completarea unui pachet de 5, 10 sau 20 sesiuni.

Service Number of sessions Availability Prices for members Prices for nonmembers
Cursuri individuale (disponibile la cerere) 1 sesiune
10 sesiuni
20 sesiuni
1 data
2 luni
3 luni
40 EURO
310 EURO
580 EURO
NA
NA
NA
Cursuri private de grup (max. 6 participanti) 1 sesiune
5 sesiuni
10 sesiuni
20 sesiuni
1 data
1 luna
2 luni
3 luni
30 EURO
120 EURO
200 EURO
360 EURO
NA
NA
NA
NA
Cursuri Academii (8 saptamani) 2 sesiuni/saptamana
2 sesiuni/saptamana
2 sesiuni/saptamana
2 sesiuni/saptamana
2 sesiuni/saptamana
2 Septembrie – 25 Octombrie
28 Octombrie – 20 Decembrie
6 Ianuarie – 28 Februarie
2 Martie – 24 Aprilie
27 Aprilie – 19 Iunie
320 EURO
320 EURO
320 EURO
320 EURO
320 EURO
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A

Antrenori

MIHAI MACHITA

MIHAI MACHITA

MANAGER SPORTURI DE APA

Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

LIVIU MAGDA

LIVIU MAGDA

INSTRUCTOR INOT

Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani, indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, participa la campionatele de inot Masters si cocheteaza cu triatlonul. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este instructor de inot certificat si in prezent urmeaza cursurile Scolii de Antrenori C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern. Fiind o persoana calma, comunicativa si deschisa, Liviu este indragit atat de cei mici, cat si de cei mari.

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

ROXANA ORZOIU

ROXANA ORZOIU

INSTRUCTOR INOT

Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani  si  are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor, cat si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.

CRISTINA LEONTE

CRISTINA LEONTE

INSTRUCTOR INOT

Cristina practica inotul de performanta de peste 10 de ani si este fosta membra a echipei nationale. Printre premiile sale se regasesc multiplu campion national de juniori si seniori, vice-campion balcan junior, detinatoare a recordului national 50 m, fosta membra a echipei de canotaj olimpic. Ea este instructor de inot licentiat si de peste 4 ani preda atat copiilor cat si adultilor. Studiile Cristinei includ o diploma de licenta de la Universitatea de Educatie Fizica si in prezent detine o diploma de master in Managementul activitatilor sportive.

Evenimente MAI MULTE >

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.

Stejarii Football Trophy
Club
28 septembrie 2019

Esti pregatit sa dai tot ce poti pe terenul de fotbal si sa obtii victoria alaturi de coechipierii tai? Strage echipa si castiga trofeul Stejarii Country Club!

OUTDOOR FUN GAMES
Club
21 septembrie 2019

Toamna aceasta, bucurati-va de cele mai distractive jocuri in aer liber alaturi de instructorii Clubului si ceilalti membri la Outdoor Fun Games!