Clase Grup Copii (incluse in abonament)

Pasiunea pentru miscare se invata de la o varsta frageda. Va invitam sa descoperiti clasele de grup de la Stejarii Country Club adresate copiilor si adolescentilor, special concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii fizice armonioase, cat si pentru a le imbunatati coordonarea, rezistenta si forta. Fiecare clasa il va motiva pe cel mic sa isi depaseasca limitele, iar mixul dinamic dintre exercitiile fizice si distractie ii va insufla dorinta de a adopta un stil de viata activ si sanatos.

Zumba (5-12 ani)

Zumba este un antrenament dinamic pe ritmurile de muzica latino-americana, cum ar fi salsa, merengue, bachata si flamenco ce combina miscarile de dans, exercitiile de fitness si distractia intr-o modalitate unica de a-l mentine pe cel mic in forma si a-l incarca cu multa energie pozitiva. Clasele de Zumba pentru copii de la Stejarii Country Club se bazeaza pe miscari din coregrafia Zumba special adaptate nevoilor copiilor, iar coregrafiile vesele si jocurile pe muzica transforma rapid aceste clase in antrenamentele preferate ale celor mici.

Clasele de Zumba permit orientarea copiilor spre un stil de viata sanatos in care miscarea este un element central, iar pentru ca este vorba despre o activitate de grup care le permite sa se miste in voie pe muzica alaturi de grupul de prieteni, acestia vor percepe orele de aerobic ca pe joc captivant care le dezvolta coordonarea, echilibrul, memoria, creativitatea, disciplina.

*Maximum 25 copii. Studio dans etajul 1.

Agility Kids

Miscarea este modul principal prin care copiii invata si se dezvolta in primii ani de viata. Un copil care invata sa isi controleze corpul de la o varsta frageda va deprinde abilitati si isi va dezvolta mobilitatea, putand practica mai tarziu cu multa usurinta orice tip de sport.

Programul Agility Kids are ca principal obiectiv dezvoltarea armonioasa a corpului copiilor prin exercitii de gimnastica, yoga si mindfulness, dar totodata ii ajuta sa se relaxeze si sa isi controleze mai bine emotiile.

Cei mici vor invata cum sa se rostogoleasca, cum sa stea in maini, sa faca roata, sa sara coarda, sa se joace cu panglica si cu cercurile, sa faca podul, dobandind flexibilitate si o mai buna capacitate de coordonare a propriului trup, beneficiind totodata si de componenta sociala a lucrului in echipa.

Aqua games (5-12 ani)

O baie in piscina este de cele mai multe ori suficienta pentru a aduce celor mici zambete entuziaste si multa buna dispozitie a copiilor. Insa atunci cand timpul petrecut in piscina este combinat si cu diverse jocuri, competitii individuale sau stafete, hohotele de ras si distractia se intensifica, oferind copiilor experiente memorabile. In cadrul antrenamentelor de Aqua Games de la Stejarii Country Club, cei mici isi perfectioneaza tehnicile de inot si se bucura de o multime de beneficii asupra starii de sanatate.

* Maximum 10 copii. Piscina interioara.

Yoga Family (7-12 ani)

Yoga Family le permite parintilor care practica yoga sa le impartaseasca copiilor secretele exercitiilor de yoga, ideale pentru corp si minte. Yoga este mai mult decat un simplu sport, intrucat practicarea acestor exercitii ii invata pe cei mici, intr-un mod distractiv si jucaus, nu numai sa iubeasca sportul, dar si sa isi identifice cunostintele, sa isi consolideze increderea in sine si sa isi imbunatateasca rabdarea. Prin urmare, exercitiile si pozitiile de Yoga sunt menite sa ajute parintii si copiii sa isi dezvolte flexibilitatea si tehnicile de respiratie, sa isi imbunatateasca tonusul muscular etc.

*Inscrieri la Concierge.

**Pentru a participa la clase, va rugam sa va inregistrati la Concierge cu 24 h in avans.

***Clasele se sustin pentru minim 3 copii inregistrati.

***Zumba, Aqua Games, Yoga Family, Agility Kids, Dance sunt clase gratuite doar pentru membrii Stejarii Country Club.

Events from October 19th - October 25th 2020

.
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
10:00
11:00
Aqua Kids (piscina exterioara)
17:00
Athletic Kids (Sala Aerobic)
Sorin Draghici
Athletic Kids (Sala Aerobic)
Sorin Draghici
17:30

Events from October 19th - October 25th 2020

Monday
10:00
11:00
17:00
17:30
Tuesday
10:00
11:00
17:00
Athletic Kids (Sala Aerobic)
Sorin Draghici
17:30
Wednesday
10:00
11:00
17:00
17:30
Thursday
10:00
11:00
17:00
Athletic Kids (Sala Aerobic)
Sorin Draghici
17:30
Friday
10:00
11:00
17:00
17:30
Saturday
10:00
11:00
17:00
17:30
Sunday
10:00
11:00
Aqua Kids (piscina exterioara)
17:00
17:30

Antrenori

LIVIU MAGDA

LIVIU MAGDA

INSTRUCTOR INOT

Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani, indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, iar in prezent isi mentine vie pasiunea pentru inot, participand la concursuri de inot Masters si triathlon. Cele mai importante competitii la care a participat sunt Campionatele Mondiale de inot Masters, organizate in anul 2017 in Ungaria si Europenele de inot Masters, organizate in anul 2018 in Slovenia. Este instructor si antrenor de inot certificat la C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este indragit atat de copii cat si de adulti, deoarece este o persoana calma, comunicativa si deschisa. Este mandru ca face parte din echipa Stejarii Country Club incepand cu anul 2014.

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

CRISTINA LEONTE

CRISTINA LEONTE

INSTRUCTOR INOT

Cristina este antrenor de inot licentiat cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu copii si adulti. A practicat inotul de performanta de la varsta de 7 ani, fiind fosta componenta a lotului national. Detine multiple titluri de campion national, Vice-campion balcanic si fostul record in proba de 50m bras. De asemenea este fosta componenta a echipei olimpice de canotaj si detine titlul de Maestru al Sportului din anul 2004. Cristina este o persoana rabdatoare, vesela si perseverenta.

GLORIA TONE

GLORIA TONE

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Gloria este membru al Gifted Education si are formare in psihopedagogie, animatie socio-educativa si yoga pentru copii. In urma experientei directe in lucrul cu copiii a dezvoltat un program (Move and Balance) in care a imbinat jocul si miscarea astfel incat copiii sa deprinda si sa isi perfectioneze abilitatile motrice specifice varstei intr-un mod distractiv si antrenat. Gloria Tone este licentiata in kinetoterapie si lucreaza in domeniul Grup Fitness de mai bine de 10 ani. Din 2010 interesul ei pentru practica yoga i-a urmat pasii catre mai multe formari in domeniu in Hawaii, Bali, Anglia (200h YTT, yoga pentru gravide, yoga pentru copii, yin yoga). Gloria este si coach in dezvoltare personala cu certificari in NLP, Theta healing, mandale de lumina, reiki, remedii florale Bach si gifted education sub indrumarea profesorului Florian Colceag.

Evenimente MAI MULTE >

Provocarea Anului 2020!
Club
01 martie 2020

Sunteti gata pentru provocarea anului 2020? Relansam PROVOCAREA ANULUI! Provocarile vor avea loc in fiecare luna, cu probe diferite. Probele se desfasoara fie pe timp, fie pe numar de repetari într-un anume interval. Fiecare membru va primi un numar de puncte pentru scorul realizat la challenge-ul curent / vezi regulament. Fiecare membru are dreptul sa […]