Arie sponsorizată de:

Inot

Fara indoiala inotul este cel mai bun sport pentru cei care doresc sa combine efortul sustinut cu relaxarea. Piscina semi-olimpica interioara pe care o veti descoperi la Stejarii Country Club ofera cele mai bune conditii pentru a practica sportul favorit in siguranta, sub supravegherea antrenorilor Clubului.

Beneficiile pe care inotul le ofera pornesc de la faptul ca acest tip de exercitiu antreneaza toti muschii si intreg sistemul cardiovascular si va ajuta sa va simtiti in forma.

De ce inot?

1.Poate fi practicat indiferent de varsta

Inotul este un sport recomandat deopotriva copiilor si adultilor, indiferent de varsta,  intrucat in apa, greutatea corporala nu mai exercita presiune asupra articulatiilor si scheletului osos, ceea ce face ca socurile resimtite de organism in urma miscarilor specifice sporturilor practicate pe uscat sa fie atenuate de masa apei si riscurile de accidentare sa fie minime. Astfel, piscina este locul ideal pentru a antrena musculatura sau articulatiile dureroase, in special daca suferiti de artrita sau corpul dumneavoastra nu este foarte flexibil. Totodata, vasele de sange ale pielii se ingusteaza atunci cand intram in apa si se dilata la parasirea piscinei, avand un rol activ in prevenirea si combaterea varicelor si artritelor.

2.Ajuta la relaxare

Practicarea cu regularitate a inotului stimuleaza secretia de endorfine, care sunt raspunzatoare pentru starea dvs. generala de bine. De asemenea, antrenamentele de inot va aduc o relaxare similara cu cea din cadrul cursurilor de Yoga datorita miscarilor de intindere a muschilor, precum si a tehnicii respiratiei ritmice.

3.Ardeti calorii rapid si sigur

O ora de inot arde la fel de multe calori ca alergatul, insa fara a afecta articulatiile sau oasele. Inotul va ajuta sa tineti sub control greutatea corporala, numarul caloriilor consumate fiind determinat de constitutia fizica a fiecarei persoane, dar si de stilul de inot practicat. Stilul fluture consuma 150 de calorii la fiecare 10 minute, inotul pe spate 80 de calorii, iar stilul bras arde 60 de calorii.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera din aria interioara de inot de la Stejarii Country Club!

*Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Service Number of sessions Availability Prices for members Prices for nonmembers
Cursuri individuale 1 sesiune
4 sesiuni
8 sesiuni
12 sesiuni
20 sesiuni
1 data
1 luna
1 luna
1 luna
2 luni
68 EURO
245 EURO
453 EURO
653 EURO
907 EURO
NA
NA
NA
NA
NA
Cursuri private de grup (max. 6 participanti) 1 sesiune
4 sesiuni
8 sesiuni
12 sesiuni
20 sesiuni
1 data
1 luna
1 luna
1 luna
2 luni
54 EURO
190 EURO
326 EURO
408 EURO
544 EURO
NA
NA
NA
NA
NA

Antrenori

MIHAI MACHITA

MIHAI MACHITA

MANAGER SPORTURI DE APA

Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

LIVIU MAGDA

LIVIU MAGDA

INSTRUCTOR INOT

Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani, indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, iar in prezent isi mentine vie pasiunea pentru inot, participand la concursuri de inot Masters si triathlon. Cele mai importante competitii la care a participat sunt Campionatele Mondiale de inot Masters, organizate in anul 2017 in Ungaria si Europenele de inot Masters, organizate in anul 2018 in Slovenia. Este instructor si antrenor de inot certificat la C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este indragit atat de copii cat si de adulti, deoarece este o persoana calma, comunicativa si deschisa. Este mandru ca face parte din echipa Stejarii Country Club incepand cu anul 2014.

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

CIPRIAN POPESCU

CIPRIAN POPESCU

Ciprian a practicat înotul de performanță de la 7 ani, continuând vreme de 6 ani la Clubul Dinamo București. A început datorită unui incident, în vacantă: un val l-a smuls de pe salteaua de plajă. Tatăl a hotărât că băiatul lui trebuie neapărat să învețe să înoate! Este instructor și antrenor de înot certificat CNFPA. Este o fire deschisă, punctual, perseverent și meticulos.

ROXANA ORZOIU

ROXANA ORZOIU

INSTRUCTOR INOT

Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani  si  are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor, cat si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.

CRISTINA LEONTE

CRISTINA LEONTE

INSTRUCTOR INOT

Cristina este antrenor de inot licentiat cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu copii si adulti. A practicat inotul de performanta de la varsta de 7 ani, fiind fosta componenta a lotului national. Detine multiple titluri de campion national, Vice-campion balcanic si fostul record in proba de 50m bras. De asemenea este fosta componenta a echipei olimpice de canotaj si detine titlul de Maestru al Sportului din anul 2004. Cristina este o persoana rabdatoare, vesela si perseverenta.

FLORIN MARTAC

FLORIN MARTAC

Salvamar
CATALIN BOGOTEANU

CATALIN BOGOTEANU

Salvamar

Evenimente MAI MULTE >