Meniu
La Restaurantul Stejarii, credem cu tarie ca un meniu nu e doar un meniu, ci o coliziune de savori, idei, tehnici si povesti, toate imbinate cu maiestrie intr-un meniu international eclectic care redefineste notiunea de „gourmet”. Gastronomia noastra fina reprezinta, prin urmare, o calatorie în timp, din trecut inspre viitor, dragostea pentru traditie, dar si interesul pentru inovatie – o calatorie spre un loc numit pur si simplu placere – placerea gustului.
Sezonalitatea produselor pe care le folosim ne permite sa cream preparate culinare exclusive, iar atentia minutioasa acordata detaliilor reprezinta o declaratie autentica pentru o experienta gastronomica de neuitat. Meniul inovator al restaurantului Stejarii contine paste de casa, salate, o selectie zilnica de peste proaspat si multe preparate delicioase prezente in peisajul culinar international.
Un aperitiv rece desavarsit poate fi o salata delicioasa de crab, servita pe un pat de avocado aromat cu coriandru alaturi de o compozitie exotica din legume catalane in bagna càuda. Pentru felul principal, nu ratati muschiul de vita cu trufe, sunca de parma si sos marsala, o delicioasa specialitate.
Pentru iubitorii preparatelor din peste, va prezentam o compozitie suculenta care va va atrage atentia garantat – somonul cu portocale si legume gatite in stil asiatic, servit alaturi de un sos mediteranean delicios. Incheiati seara cu unul dintre deserturile casei, cum ar fi un rasfat racoritor compus din inghetata de busuioc alaturi de un fondant de ciocolata.