Meniu


La Restaurantul Stejarii, credem cu tarie ca un meniu nu e doar un meniu, ci o coliziune de savori, idei, tehnici si povesti, toate imbinate cu maiestrie intr-un meniu international eclectic care redefineste notiunea de „gourmet”. Gastronomia noastra fina reprezinta, prin urmare, o calatorie în timp, din trecut inspre viitor, dragostea pentru traditie, dar si interesul pentru inovatie – o calatorie spre un loc numit pur si simplu placere – placerea gustului.

 

Sezonalitatea produselor pe care le folosim ne permite sa cream preparate culinare exclusive, iar atentia minutioasa acordata detaliilor reprezinta o declaratie autentica pentru o experienta gastronomica de neuitat. Meniul inovator al restaurantului Stejarii contine paste de casa, salate, o selectie zilnica de peste proaspat si multe preparate delicioase prezente in peisajul culinar international.

 

Un aperitiv rece desavarsit poate fi o salata delicioasa de crab, servita pe un pat de avocado aromat cu coriandru alaturi de o compozitie exotica din legume catalane in bagna càuda. Pentru felul principal, nu ratati muschiul de vita cu trufe, sunca de parma si sos marsala, o delicioasa specialitate.

 

Pentru iubitorii preparatelor din peste, va prezentam o compozitie suculenta care va va atrage atentia garantat – somonul cu portocale si legume gatite in stil asiatic, servit alaturi de un sos mediteranean delicios. Incheiati seara cu unul dintre deserturile casei, cum ar fi un rasfat racoritor compus din inghetata de busuioc alaturi de un fondant de ciocolata.

MENIU A LA CARTE

De la gusturi exotice la preparate clasice frantuzesti sau steak-uri americane, servite in timpul programului restaurantului sau in cadrul serilor noastre speciale, exista cate un preparat pentru fiecare ocazie sau moment al zilei.

Consultati meniul

MENIU BAR

Va oferim o gama diversificata de digestive si cockailuri care sa va ajute sa va destindeti si sa va relaxati. Printre acestea se numara o selectie variata de ginuri, whiskey si bourbon, cognac, armagnac si vodka, pe care le puteti savura separat sau in diferitele cocktailuri servite inainte sau dupa masa.

Consultati meniul

Faceti o rezervare!

  Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

  pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

  *Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

  Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.


  Galerie foto

  Video de prezentare